Ένας Γερμανός γενετιστής είπε σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «

 BILD», την οποία επικαλείται η Deutsche Welle πως όσοι απορρίπτουν

Ούτε ο Χίτλερ στους Εβραίους..Γερμανός γενετιστής…Οσοι αρνούνται το εμβόλιο COVID-19 δεν θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αναπνευστήρες και σε άλλα νέα μέτρα επείγουσας κατάστασης, εάν αρρωσταίνουν.

 το νέο εμβόλιο COVID-19, πρέπει να φέρουν σημείωμα, το οποίο θα 

αρνείται εξίσου την ιατρική φροντίδα της εντατικής θεραπείας.

Ειδικότερα, το μέλος της Γερμανικής Επιτροπής Δεοντολογίας, Wolfram Henn, δήλωσε πως άτομα που αρνούνται το εμβόλιο COVID-19 δεν θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αναπνευστήρες και σε άλλα μέτρα επείγουσας κατάστασης, εάν αρρωσταίνουν.

«Όποιος μάλιστα θέλει να αρνηθεί εντελώς τον εμβολιασμό εντελώς, θα πρέπει, παρακαλώ, να φέρει πάντα μαζί του ένα σημείωμα που θα λέει: ‘Δεν θέλω να εμβολιαστώ. Θέλω να παραχωρήσω την προστασία έναντι της νόσου σε άλλους! Θέλω, αν αρρωστήσω, να αφήσω το κρεβάτι εντατικής θεραπείας και τον αναπνευστήρα σε άλλους», υπογράμμισε.


Επιπλέον, ο Henn ισχυρίαστηκε ότι η… αποτελεσματικότητα των εμβολίων έχει αποδειχθεί «ένα δισεκατομμύριο φορές», βάζοντας όλα τα εμβόλια στο ίδιο τσουβάλι και χωρίς διάθεση να διαχωρίσει τα ασφαλή εμβόλια από τα ύποπτα, ειδικά εκείνα που προσφέρονται με ταχεία έγκριση, με τους εμβολιασμούς να αρχίσουν στην Ευρώπη την 27η Δεκεμβρίου. Όποιος δεν θέλει το εν λόγω εμβόλιο, θα πρέπει μάλιστα να μην περιθάλπεται σε περίπτωση ακραίας ασθένειας, σύμφωνα με τον Henn.

Οι άνθρωποι πρέπει να «αφεθούν στους εμπειρογνώμονες» αντί να ακούσουν εκείνους που αντιτίθενται στους εμβολιασμούς, κατέληξε ονομάζοντας όσου διαφωνούν με την ταχεία έγκριση του εμβολίου ως…, μαντέψτε, λάτρεις «θεωριών συνωμοσίας».

Αλίμονο! Στον Μεσαίωνα ήσουν μάγος, στην χούντα κομμουνιστής, στον Κομμουνισμό εθνικιστής και στην Δημοκρατία συνωμοσιολόγος!

https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/protasi-ntropi-min-tolmisete-na-to-k/

Διαβάστε επίσης »