Ένα από τα θύματα βιασμού του Μπιλ Κόσμπι ήταν και η Ελληνοαμερικανίδα της ομογένειας, Αντρια Κόνσταντ.

Η Κόνσταντ είχε καταγγείλει δημόσια τον γνωστό ηθοποιό το 2004 και με αφορμή τις αποκαλύψεις στην ελληνική showbiz τοποθετήθηκε για το πως βιώνουν τα θύματα μία τέτοια κατάσταση, αλλά και το πως νοιώθει που βλέπει το κίνημα του #metoo έχει εξαπλώνεται και στην Ελλάδα.

Όταν άλλαξαν όλα στον χώρο του λαμπερού χώρου των ηθοποιών! Η Ελληνίδα που έστειλε τον Μπιλ Κόσμπι στην φυλακή και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

«Επέλεξα να ακολουθήσω τη νομική οδό που για πολλά θύματα αυτή η οδός τα αποθαρρύνει και τα τρομάζει. Όμως εγώ βρήκα μεγάλη υποστήριξη, πιστεύω αυτό ήταν πολύ σημαντικό και αρκετά θύματα έχουν ξεκινήσει αυτό το ταξίδι, του να μιλούν και να λένε τις ιστορίες τους. Είναι ένας τρόπος για να βρουν υποστήριξη και να τους πιστέψουν οι άλλοι. Πολλοί άνθρωποι κρατούν μυστικά και προτιμούν να σιωπούν, εγώ το αποκάλυψα στη μητέρα μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ένιωθα και φόβο και ντροπή. Νομίζω πως η ντροπή εμπερικλείεται σε κάθε μορφή σεξουαλικής βίας όπως και ο φόβος. Ο καθένας έχει μια διαφορετική ιστορία, έτσι κάποια θύματα μπορεί να έχουν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση από μέλη της οικογένειάς τους, ή πανίσχυρες διασημότητες. Το τραύμα το βιώνουν οι άνθρωποι κατά τη στιγμή της επίθεσης αλλά και μετά».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio

Διαβάστε επίσης »