Αναρωτιούνται και μέσα στον ΣΚΑΪ αλλά και στην πιάτσα… γιατί το ζευγάρι των Βαρθακούρηδων δεν μπορεί να είναι τηλεοπτικά ανταγωνιστικό. Τα προσωπικά μειονεκτήματα τους… τα έχω γράψει πολλές φορές. Όμως το θέμα είναι θεσμικό. Είναι ουσιαστικό. Δεν είναι προσωπικό.

 

Όσα κανείς δεν γράφει – Γιατί οι Βαρθακούρηδες… δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν τηλεθέαση

 

 

Δεν είναι διόλου κατανοητή η επιμονή κάποιων στελεχών των καναλιών να χρησιμοποιούν ανδρόγυνα συμπαρουσιαστών για παρουσίαση.

 

 

 

 

Έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση όλες τις εκδοχές του συζυγικού μοντέλου, είτε εν ενεργεία, είτε εν αποστρατεύσει και μετά απο ανάκληση ξανά στην πρώτη εφεδρεία (Σουηδικό μοντέλο), είτε ζεύγους προκύψαντος απο ριάλιτι περασμένης σεζόν, που επιδιώκει και αυτό και το κανάλι να εξαργυρώσει την πρόσκαιρη και με ημερομηνία κοντινής λήξης δημοσιότητα.

 

 

 

 

Και να πάλι… “στου κασίδη το κεφάλι” να μαθαίνουν τηλεόραση οι απανταχού άσχετοι, ατάλαντοι και συνήθως μη συμπαθείς στο τηλεοπτικό άμοιρο κοινό, που καλείται να τους φάει στη μάπα, αν δεν έχει καλύτερες επιλογές.

 

 

 

  • Πάει! Πάλιωσε η ευρεσιτεχνία της “οικογενειακής κοινοπραξίας”. Κανείς δεν καίγεται να δει μέσα απο την κλειδαρότρυπα την προσωπική ζωή τους και μάλιστα σερβιρισμένη κατα το δοκούν.

 

 

 

 

Πόσο μάλλον δυο ανθρώπων που αποδεδειγμένα ότι έχουν κάνει στο γυαλί… κρίνεται ατυχές και αποτυχημένο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »