”Κι ας ήρθε ο Απρίλης με τα βάγια και τις πασχαλιές·πια δεν ακούω τίποτε, θαρρείς και χιόνισε όλη νύχτα.” – Γιώργος Σεφέρης 

     🔹  2 Απριλίου 2021

+ Ερμής  26 μοίρες Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 26 μοίρες Αιγόκερω

Χαρισματική όψη που βαθαίνει το νου και δίνει λύσεις σε θέματα που τις περίμεναν από καιρό. Παρατηρητικότητα, συγκέντρωση, αλλά και αποκάλυψη μυστικών που έχουν σταματήσει να πληγώνουν.  

Όψεις Απριλίου: Αστρολογικές προβλέψεις

Θετική όψη για τα ζώδια του Νερού Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες, αλλά και τα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τέλους τρίτου δεκαημέρου.

     🔹 6 Απριλίου 2021

 +Αφροδίτη 19 μοίρες Κριού εξάγωνο με Άρη 19 μοίρες Διδύμων

Το πάθος της Άνοιξης είναι εδώ και ευνοεί τα Ζώδια της Φωτιάς , Κριούς, Λέοντες, Τοξότες  και τα Ζώδια του  Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και  Υδροχόους  του τέλους δεύτερου δεκαημέρου. Ένταση, πάθη,  έρωτες, χαρές και αισιοδοξία ξυπνούν μαζί με την ανοιξιάτικη φύση. Έντονη η αίσθηση της περιπέτειας και έντονη η ανάγκη για διασκέδαση και εξωστρέφεια.    

Προσεκτικά ο Παρορμητικός Σταυρός του τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

      🔹 9 Απριλίου 2021

– Άρης  21 μοίρες Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 21 μοίρες Ιχθύων

Μια ημέρα θολή και ‘’κίτρινη’’ με μολυσματικές και ασθενικές τάσεις για τα Μεταβλητά Ζώδια, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες της αρχής του τρίτου δεκαημέρου.  Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν στην υγεία. 

Σε κοσμικό επίπεδο μπορεί να φέρει συγκρούσεις, επεισόδια ατυχηματικά, πολεμικά, γεωφυσικά και ίσως γεγονότα σε θαλάσσιο χώρο.  

      🔹  10 Απριλίου 2021

✔  + Ερμής 12 μοίρες Κριού εξάγωνο με Κρόνο 12 μοίρες Υδροχόου  

Ημέρα οργάνωσης, τακτοποίησης έσω/ έξω, αλλά και  διευθέτησης  υποθέσεων που έχουν σχέση με  γραφειοκρατικά και πρακτικά  θέματα. Ξαφνικές ιδέες και ξαφνικές λύσεις προκύπτουν με Ουράνιο τρόπο!

Αποφάσεις που αφορούν σε θέματα εκπαίδευσης, καθώς και ανανέωση ή  αξιοποίηση νομικού πλαισίου για θέματα που αφορούν στην παιδεία.

 Θετική ημέρα για τα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους της αρχής του δεύτερου δεκαημέρου.

 ✔ +Αφροδίτη 25 μοίρες Κριού εξάγωνο με Δία 25 μοίρες Υδροχόου

Εξαιρετική ημέρα τύχης και ευκαιριών, οικονομικών και συναισθηματικών για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου. Αισιοδοξία, απολαύσεις, παροχές, αφθονία και κοινωνική επιτυχία.

     🔹 11 Απριλίου 2021

 -Αφροδίτη 26 μοίρες Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα  26 μοίρες Αιγόκερω

Ορμή, διεκδίκηση, επικίνδυνη δράση, πάθος,  ζήλια.  Μια μέρα που χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση των συναισθημάτων καθώς ο πλανήτης της αγάπης και των οικονομικών σε όψη αδιεξόδου με τον Πλούτωνα μπορεί  να επιφέρει συναισθηματικές και οικονομικές κρίσεις. Ιδιαιτέρως προσεκτικός ο Παρορμητικός Σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τέλους τρίτου δεκαημέρου.

     🔹 12 Απριλίου 2021

+ Νέα Σελήνη 22 μοίρες Κριού

Νέα Σελήνη στον άξονα της παρόρμησης και νέα ξεκινήματα για Κριούς 11, 12, 13 Απριλίου, Καρκίνους 11, 12, 13 Ιουλίου, Ζυγούς 12, 13, 14 Οκτωβρίου και Αιγόκερους 11, 12, 13 Ιανουαρίου.  

    🔹 13 Απριλίου 2021

  + Ήλιος 24 μοίρες  εξάγωνο με Άρη 24 μοίρες Διδύμων

Μια ημέρα δυναμική, ιδανική για επίτευξη στόχων. Δραστηριοποίηση, ενεργητικότητα, ανάληψη πρωτοβουλιών, αλλά και ένα εξαιρετικό διάστημα για έναρξη προγράμματος σωματικής άσκησης.  

Θετική ημέρα για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα τρίτου δεκαημέρου.

   🔹  15 Απριλίου 2021

+ Ήλιος 25 Κριού  εξάγωνο με Δία 25 μοίρες Υροχόου

Η χαρά της ζωής και της αισιοδοξίας επιστρέφει για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του τρίτου δεκαημέρου. Τύχη, ευκαιρίες, κέρδη, βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα, αλλά και λύσεις σε προβλήματα με τη βοήθεια του… από μηχανής Θεού.  

    🔹 16 Απριλίου 2021

– Ήλιος  26 Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 26 μοίρες Αιγόκερω

Εντάσεις, φοβίες, εκδικητικές τάσεις, δυσκολία στις σχέσεις, απομακρύνσεις, χωρισμοί. Οριστικές διαγραφές και ενδεχόμενες απώλειες για τον Παρορμητικό Σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τέλους τρίτου δεκαημέρου.

    🔹 17 Απριλίου 2021

✔ +Άρης  26 μοίρες Διδύμων τρίγωνο με Δία 26 μοίρες Υδροχόου

Επέκταση, άνεση, θάρρος και επιθυμία για υπερπήδηση εμποδίων. Μια όψη ευλογίας για τα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.  Ευκαιρία προώθησης σημαντικών υποθέσεων  και ανάληψης ρίσκων που θα έχουν θετική έκβαση για τα ζώδια του Αέρα τρίτου δεκαημέρου.

 ✔  +Ερμής 26 μοίρες Κριού  εξάγωνο με Δία 26 μοίρες Υδροχόου

Καταπληκτικές ιδέες, συμφέρουσες αγορές, τυχερές συναντήσεις και συζητήσεις που θα αποδώσουν και θα φέρουν θετικές συνεργασίες. Χαρά, καλή διάθεση, αισιοδοξία αλλά και χαρμόσυνα νέα για όσους προσπαθούν να αποκτήσουν απογόνους.  Θετική ημέρα για απόκτηση τεχνολογικού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους τέλος τρίτου δεκαημέρου.

✔  +Ερμής  26 μοίρες Κριού εξάγωνο με Άρη 26 μοίρες Διδύμων

Ταχύτητα σκέψης, ζωντάνια, άμεση λύση πρακτικών θεμάτων. Έντονη δράση σωματική και διανοητική, αποφασιστικότητα, συζητήσεις που θα δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θετική όψη για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του τρίτου δεκαημέρου.

✔-Ερμής 26 μοίρες Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 26 μοίρες Αιγόκερω

Κατάθλιψη, δυσάρεστες σκέψεις σε προσωπικό επίπεδο, δυσάρεστες ειδήσεις σε γενικό επίπεδο. Τάσεις εκδικητικότητας, χειραγώγησης, δυσπιστία και υπονομεύσεις για τον Παρορμητικό Σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους τέλους τρίτου δεκαημέρου.

🔹 18 Απριλίου 2021

+ Σύνοδος Ήλιου/ Ερμή 29 μοίρες Κριού

Μετακινήσεις, συζητήσεις, φιλικές κοινωνικές επαφές. Μια ημέρα με μεγάλη εξωστρέφεια και ανάγκη για θετική επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν σε παιδιά και μικρά ζώα. Απίστευτα θετικό κλίμα για τα ζώδια της Φωτιάς που έχουν γεννηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες.  

   🔹  22 Απριλίου 2021

+ Σύνοδος Αφροδίτης με Ουρανό 10 μοίρες Ταύρου

Ημέρα ξαφνικών χαρών και ξαφνικών ερώτων! Κεραυνοβόλοι έρωτες για τα ζώδια της Γης Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους τέλος πρώτου δεκαημέρου. Ευχάριστες  εκπλήξεις,   ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες, προσπάθειες ανανέωσης εμφάνισης, αλλά και απρόσμενες οικονομικές ευκαιρίες!   

    🔹  24 Απριλίου 2021

 +Σύνοδος Ερμή με Ουρανό 10 μοίρες Ταύρου

Απρόσμενες ειδήσεις, ξαφνικές συναντήσεις, πρωτότυπες ιδέες για τα ζώδια της Γης τέλους πρώτου δεκαημέρου. Έντονη διάθεση για αύξηση οικονομικού κεφαλαίου, σκέψεις για αγοραπωλησίες και επενδύσεις. Θετική σύνοδος για τα ζώδια της Γης, Ταύρους τέλους Απριλίου, Παρθένους τέλους Αυγούστου και Αιγόκερους τέλους Δεκεμβρίου.

    🔹 25 Απριλίου 2021

 ✔  -Αφροδίτη 12 μοίρες Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 12 μοίρες Υδροχόου

Δύσκολη μέρα σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Περιοριστική διάθεση, στέρηση χαράς και οράματος, υποχρεωτική συμπεριφορά, σχέσεις με διαφορά ηλικίας για το Σταθερό Σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

 ✔  -Ερμής 12 μοίρες Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 12 μοίρες Υδροχόου

Δυσκολίες στην επικοινωνία, νεύρα, ένταση, καθυστερήσεις, έλλειψη κατανόησης και αυστηρά πλαίσια. Ιδιαίτερη προσοχή σε παιδιά και ζώα καθώς μπορεί να έχουμε αυξημένα ατυχήματα και να δέχονται σκληρές συμπεριφορές. Βαριά ημέρα για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους της αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

 ✔Σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη 13 μοίρες Ταύρου

Μια ημέρα με άνεση στην επικοινωνία και στα συναισθήματα. Τα λόγια ρέουν η διάθεση είναι αισιόδοξη και οι συνθήκες ιδανικές για να ζητηθούν … χατίρια. Ευνοημένα τα ζώδια της Γης , Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

🔹 27  Απριλίου 2021

-Πανσέληνος 10 μοίρες Ταύρου / Σκορπιού

Ο Ήλιος στον Ταύρο και η Σελήνη απέναντι στο Σκορπιό αναμετρούν τις δυνάμεις τους στην Πανσέληνο του Απρίλη και φέρνουν σε αντιπαράθεση τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Προσεκτικά Ταύροι γεννημένοι τέλος Απριλίου, αρχή Μαΐου,  Λέοντες τέλος Ιουλίου, αρχή Αυγούστου,  Σκορπιοί τέλος Οκτωβρίου, αρχή Νοεμβρίου  και Υδροχόοι τέλος Ιανουαρίου, ρχή Φεβρουαρίου.

🔹 29  Απριλίου 2021

+Ερμής 22 μοίρες Ταύρου  εξάγωνο με Ποσειδώνα 22 μοίρες Ιχθύων  

Μία μέρα θεϊκή, με έμπνευση και υψηλά ιδανικά. Τα όνειρα γίνονται προφητικά και κάτω από την προστασία του Ποσειδώνα μπορούν να καθοδηγήσουν το άτομο σε εξαιρετικά πνευματικά μονοπάτια. Ρομαντισμός και καλλιτεχνική διάθεση για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους, Καρκίνους και Ιχθύες της αρχής τρίτου δεκαημέρου.  

   🔹 30 Απριλίου 2021

+ (-) Σύνοδος Ήλιου με Ουρανό 10 μοίρες Ταύρου

Επαναστατικότητα, ανεξαρτησία, αναθεώρηση, αλλά και απρόσμενες εκπλήξεις για το Σταθερό Σταυρό τέλους πρώτου αρχής δεύτερου δεκαημέρου. Ανατροπές σε καταστάσεις που θεωρούσατε δεδομένες, ρήξεις με συντρόφους και συνεργάτες, νεύρα, εντάσεις και προκλητικότητα.   

Θετικό κλίμα για Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες τέλους πρώτου δεκαημέρου, αρχής δευτέρου.

Η αστρολόγος Βάσια Μαυράκη

♈Κριός

Η Νέα Σελήνη του Απρίλη στο δικό σας ζώδιο Κριοί μου θα σηματοδοτήσει νέες αρχές επαγγελματικές και συναισθηματικές. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας έως τις 14 του μήνα, αλλά και ο Ερμής από τις 4 έως τις 18 θα διευκολύνουν τη μετακίνηση και την επικοινωνία σας. Ο Απρίλιος σας ανήκει μέχρι τη… μέση του και εσείς θα πρέπει να επιστρατεύσετε τις δυνάμεις σας για να τον αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο

♉Ταύρος

Ο Απρίλης είναι ο μήνας των γενεθλίων σας για εσάς του πρώτου δεκαημέρου Ταύροι μου. Η Αφροδίτη και ο Ερμής πίσω από την πλάτη σας, στον Κριό, σας κάνουν πιο ευαίσθητους και ευάλωτους συναισθηματικά. Προσοχή στις διπλές, κρυφές σχέσεις γιατί η Πανσέληνος της 27ης Απριλίου μπορεί να φέρει αποκαλύψεις!

♊Δίδυμοι

Ο Απρίλιος θα βρει τον κυβερνήτη σας τον Ερμή στο φλογερό Κριό και οι φιλοδοξίες σας θα γιγαντωθούν και θα ζητήσουν  ικανοποίηση. Η εργασία θα είναι ένας τομές που θα απαιτήσει όλης σας την εξυπνάδα και την εφευρετικότητα. Ευνοημένοι περισσότερο οι Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου με τα τρίγωνα του Δία.

♋Καρκίνος

Οι αλλαγές του Απρίλη θα είναι αγχωτικές για εσάς Καρκίνοι μου με το πρώτο μισό του μήνα να δοκιμάζει τις αντοχές σας.  Η Αφροδίτη και ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα ευνοήσει  τις προσωπικές σας επαφές και μετά τις 15 του Απρίλη θα ανοίξει ο δρόμος για τα συναισθηματικά και τα οικονομικά σας!

♌Λέων

Ο Απρίλιος θα είναι  ένας προκλητικός μήνας για εσάς Λέοντες μου. Ο Ερμής, αλλά και ο Ήλιος στον Ταύρο από τις 20 του μήνα και μετά θα ενεργοποιήσουν τα επαγγελματικά σας θέματα και θα φέρουν απρόσμενες ανακατατάξεις ιδιαιτέρως για εσάς του τέλους του πρώτου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος της 27ης Απριλίου θα φέρει εντάσεις στους γεννημένους τις δυο τελευταίες ημέρες του Ιουλίου.

♍Παρθένος

Ο Απρίλιος θα φέρει εντάσεις, διεκδικήσεις και προκλήσεις για το διάστημα που ο Άρης θα παραμείνει στους Διδύμους. Το καθημερινό σας πρόγραμμα θα αλλάξει και θα αισθανθείτε λίγο έξω από τα νερά σας. Από τα μέσα του Απρίλη μέχρι το τέλος του θα είναι  ευνοϊκότερο το κλίμα και εσείς έτοιμοι να μπείτε με λαχτάρα σε νέες περιπέτειες.

♎Ζυγός

Ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας που θα δώσει λύσεις στα θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας. H Αφροδίτη, δικός σας κυβερνήτης μέχρι τις 14 του μήνα θα βρίσκεται απέναντι σας στον Κριό, αλλά και ο Ερμής  από τις 4 έως τις 18 Απριλίου επίσης στον Κριό θα σας δίνουν αλλεπάλληλες ευκαιρίες αναθεώρησης και  αποκατάστασης. Οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου φροντίστε και ατσαλώστε την υγεία σας.  

♏Σκορπιός

Ο Απρίλιος θα είναι μήνας μετάβασης για εσάς Σκορπιοί μου. ‘’Ανώμαλης’’ μετάβασης για τους γεννημένους τον Οκτώβριο, ομαλής για του γεννημένους το Νοέμβριο. Προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε κυρίως στο επαγγελματικό σας περιβάλλον μέχρι και τις 15 του μήνα γιατί ενδέχεται να παρεξηγηθούν τα λεγόμενα σας. Αποκαλύψεις για τους Σκορπιούς τον τελευταίων ημερών έχει το τέλος του Απρίλη.   

♐Τοξότης

Με οργανωτική διάθεση θα σας βρει ο Απρίλιος Τοξότες μου. Οργάνωση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας θα απαιτήσουν οι πλανήτες στον Ταύρο, αλλά και ο κυβερνήτης σας Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου. Επαγγελματικά ταξίδια, μετακινήσεις και επαφές με το εξωτερικό από τις 20 Απριλίου και μετά θα σας φέρουν σε επαφή με ανθρώπους που θα αποδειχθούν σημαντικοί για την επαγγελματική σας άνοδο.  

♑Αιγόκερως

Δημιουργικές, αλλά και γεμάτες ένταση θα είναι οι μέρες του Απρίλη για εσάς Αιγόκεροι μου! Η δραστηριότητα θα είναι έντονη γι’ αυτό και θα πρέπει να επιδιώξετε στιγμές ξεκούρασης προκειμένου να αντέξετε στις απαιτήσεις και στις προκλήσεις που θα προκύψουν. Ευνοϊκή η Πανσέληνος του Απρίλη για τους γεννημένους τις δύο τελευταίες ήμερες του Δεκέμβρη

♒Υδροχόος

Ο Απρίλιος θα έχει ικανό βαθμό δυσκολίας για εσάς Υδροχόοι μου. Περισσότερο προκλητικό θα είναι το σκηνικό του δεύτερου μήνα  της Άνοιξης για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο 1 – 10 Φεβρουαρίου, με  τα τετράγωνα Κρόνου/ Ουρανού να σκληραίνουν και να μπερδεύουν τις καταστάσεις.  Αποκαλύψεις που αφορούν στις σχέσεις σας θα έχετε οι γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες του Γενάρη.

♓Ιχθύες

Ο Απρίλιος θα ανοίξει ένα όμορφο παράθυρο στο μέλλον των σχέσεων και των επαγγελματικών σας Ιχθύες μου. Από τις 20 του Απρίλη και μετά με τον Ήλιο να περνά στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου η εύνοια θα είναι ακόμη εντονότερη και εσείς έτοιμοι να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Οικονομικές διευκολύνσεις για τους γεννημένους τέλος Φεβρουαρίου αρχή Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης »