Θα αλλάξει εκ νέου η φιλοσοφία του Open την επόμενη σεζόν. Φαίνεται πως η ανώτατη διοίκηση έχει πλέον πειστεί πως για να κρατηθεί το κανάλι πρέπει να πέσουν λεφτά και σε άλλες ζώνες.

 

Open, καινούριες εξελίξεις: H ώρα των μεγάλων αποφάσεων – Ο Κανάκης, ο Κοκλώνης και η μεγάλη σφαγή  

 

 

 

Απλά αυτό πρέπει να γίνει με έξυπνο τρόπο και ρεαλιστικούς στόχους.

 

Για παράδειγμα low bughet ριάλιτι στη βραδινή ζώνη που μπορούν να φέρουν μια τηλεθέαση της τάξης του 8% – 9% και να ξεκολλήσει ο σταθμός από το 5% με τις ξένες ταινίες που δεν είναι και τα πρωτοκλασάτα πακέτα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

 

 

 

Θα προχωρήσουν απ’ ότι μαθαίνω τελικά σε ανανεώσεις των συμφωνιών και με τον Νίκο Κοκλώνη αλλά και με τον Αντώνη Κανάκη ακόμη και να χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

 

 

  • Βαθύ «μαχαίρι» όμως ταυτόχρονα αναμένεται να μπει σε διοικητικές υπηρεσίες αλλά και στον αμιγώς δημοσιογραφικό τομέα όπου εν κρυπτώ γίνεται εδώ και μήνες συνεχείς αξιολογήσεις. Από τους πρωτοκλασσάτους παρουσιαστές δημοσιογράφους μέχρι τους δημοσιογράφους και τους παραγωγούς.

 

 

Και βέβαια όπου διαπιστώνονται ελλείψεις να καλυφθούν με κάποιες στοχευμένες μεταγραφές από άλλα κανάλια. Κρίσιμος μήνας ο Απρίλιος. Τότε θα πάρει αποφάσεις το Δ.Σ. μετά την εισήγηση βέβαια για τη βασική «γραμμή» που θα υπάρξει από την ιδιοκτησία.

Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »