Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Μετά τον Λευτέρη Πετρούνια του οποίου την προσπάθεια δεν μετάδωσε η ΕΡΤ, το κρατικό κανάλι δεν… κατάφερε να μεταδώσει ζωντανά ούτε την εμφάνιση του Παναγιώτη Γκιώνη στον πινγκ πονγκ!

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Συγκεκριμένα Ο Παναγιώτης Γκιώνης αγωνιζόταν στις 8:45 για το δεύτερο γύρο του πινγκ πονγκ, όμως και πάλι η ΕΡΤ, μετά την γκάφα με τον Λευτέρη Πετρούνια, δεν έδειξε ποτέ την αναμέτρηση του Έλληνα αθλητή

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020:

Μάταια περίμεναν, όσοι Έλληνες φίλαθλοι ήθελαν να παρακολουθήσουν ζωντανά την προσπάθεια του Γκιώνη στον δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά πινγκ πονγκ.

Από την πλευρά της η ΕΡΤ δικαιολογήθηκε λέγοντας πως οι Ιάπωνες διοργανωτές δεν έδωσαν το ΟΚ για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3.

Να σημειώσουμε ότι ο Γκιώνης αγωνιζόταν στις 8:45 ώρα Ελλάδας με τον Αιγύπτιο Σαλέχ.

Και παρότι είχε ανακοινωθεί ότι ο αγώνας θα μεταδιδόταν από το ΕΡΤ Sports 2, τελικώς δεν υπήρξε τηλεοπτική εικόνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ομοσπονδία του πινγκ πονγκ

«Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…» αναφέρει η ομοσπονδία στο facebook.

.

Διαβάστε επίσης »