ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 27.07.2021 13:19

Τελευταία Ενημέρωση 27.07.2021 13:30

Newsroom

Τι αναφέρει η ΕΡΤ στην ανακοίνωσή της

Εκτός ΕΡΤ τέθηκε ο δημοσιογράφος Δημοσθένης Καρμοίρης, έπειτα από σχόλιο για αθλητή που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα του πινγκ πονγκ, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις. «Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι;», είχε πει χαρακτηριστικά.

Με μια λιτή ανακοίνωση, η δημόσια Ραδιοτηλεόραση, ανακοίνωσε την παύση της συνεργασίας της με τον Δημοσθένη Καρμοίρη. «Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη Δημόσια τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1».

Το σχόλιο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής της Δημόσιας Τηλεόρασης και κατά τον σχολιασμό της ήττας του Παναγιώτη Γκιώνη από τον Νοτιοκορεάτη Ζεούνγκ, ο εκ των παρουσιαστών, αθλητικογράφος, Δημοσθένης Καρμοίρης, αφού πρώτα εξήρε την ικανότητα των Νοτιοκορεατών στο πινγκ πονγκ λέγοντας ότι «δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ», στη συνέχεια θέλησε (αποτυχημένα) να αστειευτεί. «Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει και έρχεται;» είπε χαμογελώντας, θεωρώντας προφανώς ότι είπε κάτι αστείο. Τελικά αυτό το αστείο, όπως αποδείχθηκε του στοίχησε τη συνεργασία του με την ΕΡΤ.

Όλες οι ειδήσεις

Μεγάλη φωτια στη Σταμάτα Αττικής – Επιστρατεύτηκαν εναέρια μεσα

Προκλητικός Ακάρ: Τι είπε για ελληνικά νησιά, Rafale, NAVTEX, Κυπριακό

Κορονοϊός – Άδωνις Γεωργιάδης: Είναι η πρώτη φορά που κολλάω

Νέο «φάουλ» από την ΕΡΤ – Δημοσιογράφος λέει on air: «Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι;»

Αναδημοσίευση από το ethnos.gr

Διαβάστε επίσης »