Ο Δημήτρης Τσιάμης ταξίδεψε στο Τόκιο με την ελπίδα ότι το πρόβλημα στο πόδι δεν θα είναι σοβαρό και θα του επιτρέψει ν’ αγωνιστεί.

Αποστολή Sportime στο Τόκιο: Τόλης Λελεκίδης

Το πρόβλημα ήταν εκεί και δεν τον άφησε να ολοκληρώσει τον αγώνα του στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε ένα άλμα που ήταν άκυρο και οι ενοχλήσεις ήταν έντονες, με αποτέλεσμα να σταματήσει τον αγώνα. Ένας αποκλεισμός, αλλά κρατάει το γεγονός σε μια στραβή χρονιά, πήρε πρόσκληση και ήταν παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι γεγονός ότι ο άλτης του Παναγιώτη Μαρκιανίδη ταλαιπωρήθηκε πολύ και μάλιστα, ήταν αμφίβολη η συμμετοχή του στο Τόκιο. Υπήρχε ελπίδα πως σε αυτές τις δύο εβδομάδες περίπου προετοιμασία στο καμπ στο Μισάτο, θα τον… άφηνε λίγο το πόδι του, αλλά τελικά σήμερα στον αγώνα η ενόχληση ήταν έντονη και αναγκάστηκε να αφήσει τα δύο υπόλοιπα άλματα που είχε δικαίωμα στον προκριματικό του τριπλούν, όπου μετείχε στο δεύτερο γκρουπ.

Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »