Τεράστια επιτυχία για τον Εμμανουήλ Καραλή που αναδείχθηκε 4ος ολυμπιονίκης στο επί κοντώ ανδρών και μάλιστα, φλέρταρε και με ένα μετάλλιο!

Αποστολή Sportime στο Τόκιο: Τόλης Λελεκίδης

Είναι η καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ Έλληνας αθλητής στο αγώνισμα και η δεύτερη καλύτερη ως τώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, μετά το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος.

Ο νεαρός άλτης που είχε καθαρά περάσματα μέχρι τα 5,80μ., έβαλε δύσκολα σε πολλούς αντιπάλους του και για πολλή ώρα ήταν μέσα στα μετάλλια, αφού έπρεπε να ξεπεράσουν τα 5,87μ. οι άλλοι επικοντιστές για να προηγηθούν. Το έκαναν ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Μπραζ και ο Αμερικανός Κρις Νίλσεν, ενώ ο Σουηδός Άρμαντ Ντουπλάντις που είχε αφήσει τα 5,87μ., πέρασε με την πρώτη τα 5,92μ. και έτσι, ο Εμμανουήλ Καραλής κατέλαβε την 4η θέση. Μόλις ολοκλήρωσε τον αγώνα του και ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί βγήκε και η κατάταξη μέχρι την 4η θέση που είναι το όνομα του Εμμανουήλ Καραλή, που ισοβάθμησε με τον Αμερικανό Κ.Σ. Λάιτφουτ.

Φωτογραφία: Angelos Zymaras/ azsportsimages

Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »