Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ούτε την ώρα των αγωνισμάτων δεν σταματά η προπαγάνδα για την ομοσπονδία στίβου! Αυτή τη φορά με… πάσα!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Το κείμενο είχε (αρχικώς τουλάχιστον) τη ροπή να ξεκινήσει με τη φράση «θα περίμενε κανείς…». Θα περίμενε δηλαδή κανείς πως την ώρα που η ελληνική αποστολή της ομάδας του στίβου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες να υπάρξει μι… ανακωχή. Να τηρηθεί η Ολυμπιακή Εκεχειρία ακόμα και στην ελληνική εσωστρέφεια. Φευ!

Από το συγκεκριμένο site και τους ανθρώπους που ακόμα βαδίζουν στα χνάρια του αρνητισμού και της μικροπολιτικής δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτε. Αυτό βέβαια διαβάζεται και ανάποδα. Από το Sportsfeed, τελικά, πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Ακόμα και όταν δεν μπορεί να «σκοράρει» στην λασπολογία, δίνει ασίστ να το πράξει άλλος.

«Όλες οι στολές της ομάδας στίβου δεν έχουν τη λέξη Hellas, με ευθύνη της ομοσπονδίας». Καλό θα είναι όλα τα μέσα ενημέρωσης πρώτης γραμμής, ευρείας αναγνωσιμότητας και αθρόας επισκεψιμότητας να μην εργαλειοποιούνται. Θα είναι ολέθριο για την ίδια την ομάδα του στίβου και τους Έλληνες αθλητές να μην έχουν στήριξη από όλους, παρά να βλέπουν μεγάλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες να γίνονται υποχείρια και βορά σε ένα παιχνίδι ασυδοσίας ερήμην τους.

Η ΕΟΕ έδωσε έγκριση για την ελληνική ενδυμασία και η απόφαση ήταν η στολή των Ολυμπιακών Αγώνων να είναι αποκλειστικά με εθνόσημα. Γιατί δεν γράφονται μόνο απευθείας και δίνονται πρώτα αλλού; Διότι ασφαλώς ο συγκεκριμένος ιστότοπος έχει καταντήσει φτωχός συγγενής. Διαβάζεται από λίγους και… λιγότερους. Συνεπώς, μια χείρα βοηθείας είναι απαραίτητη.

Ας μην ξεχνάμε δε, πως η ίδια η πολιτεία με όλους τους φορείς έχει καλύψει έξοδα πολλών ανθρώπων που βρίσκονται στο Τόκιο αυτή τη στιγμή. Και κρατούν μια… απόσταση. Αυτό βέβαια το θέμα, είναι μια συζήτηση που είναι ένα ολόκληρο ζήτημα από μόνη του. Πως πήγαν εκεί, με τι έξοδα, με ποια κριτήρια κλπ. Άλλη στιγμή…

Η λασπολογία προς τον ΣΕΓΑΣ συνεχίζεται ακόμα και τις μέρες που οι Έλληνες αθλητές δίνουν το «υπέρ πάντων αγών». Σε μια Ολυμπιάδα, στο απόγειο της προσπάθειάς τους. Η ομοσπονδία έχει φροντίσει όλη η αποστολή να μεταβεί στην Ιαπωνία προσφέροντας τα πάντα. Αυτό που λησμόνησε είναι να διώξει τους κηφήνες που βρίσκονται δίπλα στους Έλληνες πρωταθλητές.

Διαβάστε επίσης: 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Τσώνης: «Όλοι οι αθλητές είχαν την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ- Με τη Σακοράφα όλα μπαίνουν στον σωστό δρόμο»

Γερ. Μανωλίδης: Ο Θοδωρής Ιακωβίδης που φώναξε «λευτεριά στην Κύπρο» σταμάτησε τον αθλητισμό! Δεν μετριούνται τα μετάλλιά του!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »