Ο Γιώργος Πομάσκι είδε τον αθλητή του να εκτελεί αυτό που και δυο τους είχαν συζητήσει, έναν ήρεμο προκριματικό και με ένα άλμα στον τελικό!

Αποστολή Sportime στο Τόκιο: Τόλης Λελεκίδης

«Όλα πήγαν καλά, όπως το είχαμε προγραμματίσει και θέλαμε. Ο Μίλτος είναι έτοιμος. Ο αγωνιστικός χώρος για το μήκος είναι μια χαρά και οι καιρικές συνθήκες. Τώρα τη Δευτέρα είναι ένας άλλος αγώνας ο τελικός, αλλά είμαστε όπως είπα έτοιμοι», δήλωσε στο Sportime ο Γιώργος Πομάσκι.

Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου στα 8,22μ., που έδωσε και την απευθείας πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, ο Έλληνας προπονητής έσφιξε τη γροθιά του, καθώς όλα πήγαν καλά. Φανερά ικανοποιημένος ο Έλληνας τεχνικός και ο αρχηγός αποστολής Παναγιώτης Δημάκος. Την προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου στον προκριματικό του μήκους παρακολούθησε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος.

Φωτογραφία: Angelos Zymaras/ azsportsimages

Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »