Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Μίλτο Τεντόγλου, που ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από την Ελλάδα.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Μπορεί να ανέβασε την Ελλάδα στην κορυφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο ο Μίλτος Τεντόγλου, δεν έχει πάρει τίποτα πίσω όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζενται.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 –

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μας, τα πράγματα που ισχύουν είναι αυτά που είπε και ο Θοδωρής Ιακωβίδης, με τον ίδιο να αισθάνεται πιο τυχερός, λόγω των αγώνων που έχει και παίρνει κάποια παραπάνω χρήματα.

Έτσι, στο δελτίο του MEGA, ανέφερε τις δυσκολίες που υπάρχουν και τη μηδενική βοήθεια της πολιτείας.

«Ισχύει ακόμα. Δεν ασχολείται κανένας. Αλλά σταμάτησα να ασχολούμαι κι εγώ. Δεν θα κάτσω να γκρινιάξω. Ακούσατε τις δηλώσεις του Ιακωβίδη, το ίδιο ισχύει για όλους.

Εγώ είμαι λίγο τυχερός. Στον στίβου υπάρχουν αγώνες όπως τα Diamond League και άλλοι υψηλού επιπέδου, που από εκεί βγαίνουν κάποια χρήματα. Εγώ δεν έχω πάρει χρήματα από την Ελλάδα! Ούτε ένα ευρώ. Μόνο από την Ολυμπιακή Επιτροπή για την Ολυμπιακή προετοιμασία».

Διαβάστε επίσης:

Βόμβα από Λινού: «Κολλούν και οι εμβολιασμένοι, νοσούν ήπια, αλλά και μεταδίδουν»

NBA: Στους Μπουλς Μπολ και Καρούσο, παραμένουν Πολ και Πόρτις!

Απόρρητο: Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Το πλήρες πρόγραμμα της 6ης ημέρας

https://www.instagram.com/p/CSFL9pRp6jH

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »