Η Άννα Κορακάκη παρουσιάστηκε ικανοποιημένη από την παρουσία της και τις δύο έκτες θέσεις που πήρε βάζοντας πλώρη για μετάλλιο στο Παρίσι το 2024.

Την 6η θέση στα 25 μέτρα πιστόλι κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στο Τόκιο. Στον δεύτερο τελικό, που συμμετείχε τερμάτισε και πάλι έκτη ολοκληρώνοντας την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 –

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης παρουσιάστηκε ικανοποιημένη από την παρουσία της, μιλώντας και για την έλλειψη αγώνων λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Άννα Κορακάκη στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ σπάνιο για το δικό μας άθλημα. Για όσους ξέρουν και παρακολουθούν, σήμερα δεν ήταν στον τελικό οι δύο μεταλλιούχες στο Ρίο που ανέβηκαν μαζί μου στο βάθρο. Δεν μπήκαν καν στον τελικό. Η κατάσταση με την πανδημία και τον κορωνοϊό με επηρέασε πολύ. Οι αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλιο είχαν την τύχη να ανήκουν σε μεγάλες ομάδες και μπορούσαν και προπονούνταν. Ενάμιση χρόνο δεν είχα κανέναν αγώνα. Αν είχα 4-5 αγώνες περισσότερους θα είχα άλλα αποτελέσματα».

Για την πρώτη της κακή βολή στον τελικό: «Ήμουν καθαρά άτυχη. Είχα 4 από 5 βολές στον κύκλο του 10 και ένα μόνο εννιάρι. Ωστόσο επειδή μετράνε δεκαδικά οι βολές οι τρεις ήταν πιο κοντά στο 9. Παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη. Σε όλον τον τελικό έριξα καλά αλλά ήμουν άτυχη».

Για το τι γεύση της αφήνει το Τόκιο:«Απέκτησα πολύ περισσότερη εμπειρία. Δε σου δίνουν τα μετάλλια εμπειρία. Έριχνα πολύ καλά. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί διόρθωσα τα λάθη που είχε εντοπίσει στους μόλις δύο αγώνες που έδωσα το προηγούμενο χρονικό διάστημα».

Για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι: «Με όλη την κατάσταση και την αναβολή μένουν τρία χρόνια για το Παρίσι. Ξεκινούν και οι προκρίσεις σε λίγο. Ελπίζω να απαλλαγούμε από αυτή την κατάσταση να ξεκινήσουμε πάλι τους αγώνες και να κατακτήσω ένα μετάλλιο στο Παρίσι που τόσο πολύ θέλω»

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Μητέρα Ντούσκου: «Ο Στέφανος ήταν έτοιμος να τα παρατήσει»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ! Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Στέφανος Ντούσκος! (vid)

CDC: Η μετάλλαξη Δέλτα είναι τόσο μεταδοτική όσο ιλαρά και ανεμοβλογιά – Ένας μολύνει 9

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »