Είναι τουλάχιστον χυδαίο και γελοίο την ώρα που όλες οι δυνάμεις του κράτους, εθελοντές και απλοί πολίτες, είναι στη μάχη για να σώσουν ζωές… δέντρα και ζώα απο την πύρινη λαίλαπα να ζούν ανάμεσα μας κάποιοι… και μάλιστα κομματικά οργανωμένοι που εκμεταλλεύονται την κατάσταση για προσωπικό όφελος. Έτσι και ο Συριζαίος που χθές έβρισε χυδαία τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον αέρα.  Πρόκειται για οργανωμένο μέλος του Σύριζα με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τον ξεμπροστιάζει.

“Η Χώρα μας, όπως ολόκληρη η Μεσόγειος αυτή την στιγμή, φλέγεται. Οι δυνάμεις του Κράτους επιχειρούν με όσα μέσα έχουν και φυσικά καταστροφές μεγάλες και θυμός και λύπη θα υπάρξουν. Αλλά ότι ένα κόμμα θα έκανε εκστρατεία με βρισιές κατά του Πρωθυπουργού αυτό είναι αδιανόητο! Πάτος.

Περιττό να τονίσω ότι εάν ένας οργανωμένος Νεοδημοκράτης είχε υβρίσει τον Αλέξη Τσίπρα έτσι χυδαία και δημόσια, την επομένη στιγμή θα ήταν εκτός κόμματος. Αμέσως χωρίς αναστολές. Στον Σύριζα τον έκαναν και hashtag. Αυτή είναι η διαφορά μας και είμαστε υπερήφανοι για αυτό!”

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »