Μπορεί να μετράει μόλις μια σκάρτη τριετία τηλεοπτικής «ζωής» (από την στιγμή που μετονομάστηκε και μετά, δηλαδή), όμως μέσα σ’ αυτό το πάρα πολύ σύντομο διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει μια σημαντικότατη μερίδα του κοινού. Ειδικά φέτος με τις τεράστιες επιτυχίες του Just the 2 of Us και του «Ράδιο Αρβύλα» βλέπει τα νούμερά του ν’ απογειώνονται, μιας και το πρόγραμμά του είναι κάτι παραπάνω από πλήρες.

Ο λόγος για το Open, φυσικά. Ο σχετικά νεοπαγής σταθμός κάνει σταθερά βήματα προς τα (πολύ) πάνω στρώματα και δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει με τη διάθεσή του για συνεχή πειραματισμό.

Όλα σε ένα λεπτό:

Σ’ αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, το «Ανοιχτό Κανάλι» προέβη σε ακόμα μία κίνηση που είναι εξίσου εντυπωσιακή όσο και χρηστική: μια σπέσιαλ ενότητα θα ενημερώνει τους τηλεθεατές μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό για τον καιρό και θα παρέχει πληροφορίες εξαιρετικά χρήσιμες για όλους.

Πιο συγκεκριμένα, στο «MeteOpen plus», οι τηλεθεατές, κατά τη διάρκεια της μέρας, όλη την εβδομάδα, μέσα σε ένα λεπτό κάθε φορά θα ενημερώνονται για τις καιρικές συνθήκες (meteo), βλέποντας Live εικόνα από διαφορετικές κάθε φορά πόλεις της Ελλάδας ενώ παράλληλα θα υπάρχει και επιπλέον (plus) πληροφορία σχετικά με τις μετακινήσεις (απαγορευτικό στον απόπλου των πλοίων, υποχρεωτική χρήση αλυσίδων για χιόνια στα οχήματα, πάγος και δυσκολίες στην οδήγηση, κλπ.).

Η παρουσίαση θα γίνει από τη «Meteo» και τον φίλο της, τον «Plus», δύο emoticons που για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθούν τηλεοπτικά, μέσω της εικόνας τους, οπτικοποιούν τις καιρικές συνθήκες και «βιώνουν» την κατάσταση που επικρατεί σε κάθε μια από τις πόλεις της Ελλάδας, σαν να στάλθηκαν από κάποιον κάτοικο μέσω κινητού, ως πραγματικά emoticons!
Η «Meteo» και ο «Plus», θα ενημερώνουν καθημερινά τους τηλεθεατές δίνοντας χρήσιμες καιρικές και χρηστικές πληροφορίες, Δευτέρα- Παρασκευή στις 09:45, 15:10, 16:15 και 17:55 αλλά και τα Σαββατοκύριακα στις 09:45, 14:45 και στις 17:55.
Καλή αρχή, λοιπόν…

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »