Ένα είναι σίγουρο. Πώς για την όποια άνοδο είδαμε μετά τις πρώτες τρείς εβδομάδες παρουσίας του Λιάγκα στο Πρωϊνο βοήθησε πολύ η επικαιρότητα των τελευταίων ημέρών. Αλλά για πόσο ακόμη;

 

Οι χαμένες οι προσδοκίες του Πρωϊνού – Με σάχλες και γελοιότητες δεν ανεβαίνεις ποτέ

 

  • Το Πρωϊνο έχει πρόσωπα που προκαλούν αποστροφή στον τηλεθεατή. Είτε γιατί δεν έχουν κάτι να προσφέρουν είτε επειδή η ανικανότητά τους πλεόν δεν καλύπτεται… είτε και το κυριότερο; Επειδή ο τηλεθεατής είναι πλεόν ενημερωμένος απο το διαδίκτυο πρίν απο τις εκπομπές. Που δεν τις βλέπει εκείνη την ώρα αλλά τις ακούει.  Εξού και η καταφυγή του Λιάγκα σε γνωστές μανιέρες κανιβαλισμού και ειρωνίας. Βλέπε Σαλαγκούδη. Που κατα τα άλλα είναι φίλη του αλλά “το ζει”.

 

 

Και χθές ήταν κάτω απο την Καινούργιου. Με θέματα ανύπαρκτα, τραβηγμένα απο τα μαλλιά και μια κριτική που κινείται στα όρια του φθόνου. Αυτό που δεν υπάρχει στο πλατό, είναι ένα αντίπαλο δέος που να μαζεύει τον Λιάγκα όταν ξεφεύγει. Και η Σκορδά δεν μπορεί. Σκέφτεται εκείνη την ώρα πώς θα βρεί τη νυχού για να της φτιάξει τα νύχια μετά την εκπομπή.

 

  • Διεξάγουν δήθεν δημοσιογραφική έρευνα για να μάθουν πότε σταμάτησε η σχέση Σάκη Μαριαλένας απο το Survivor. Σάχλες.
  • Αποκαλύπτουν μετά απο “πολύ ρεπορτάζ” αν ο καταγγελόμενος σκηνοθέτης έφαγε πατάτες τηγανητές χθές βράδυ. Σάχλες.
  • Διεκδικούν “πούλι-τζέρ” με την είδηση ότι Ο Κωνσταντής στις Άγριες Μέλισσες καθυστέρησε στο γύρισμα γιατί τον έπιασε κόψιμο απο τα φασόλια που έφαγε το μεσημέρι. Σάχλες. 

 

Αυτογελοιοποιούνται και φαίνεται…

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »