«Είναι ωραίο που ξεφτιλιζόμαστε μόνοι μας! Μπράβο, παιδιά, αυτό είναι. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καλεσμένη η Μαλέσκου. Πως φοβάμαι μην έρθει εκείνη η Παρασκευή που θα με δείτε εμένα να βγαίνω από την πορτούλα! Πήγα, όμως, στο Voice… Δεν θα πάω σε όλα τα προγράμματα του σταθμού». Είπε αρχικά ο Μουτσινάς και συνέχισε:

 

Οι σπόντες του Μουτσινά

«Στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν της είχαν πει ότι θα πάει στο Big Brother. Μπερδεύουν τα πλατό! Σου λένε θα πας Danicng with the stars… Η κοπέλα ήταν πολύ καλή. Μπράβο και στην Αφροδίτη! Η Αφροδίτη είναι εκεί πέρα; Ντόπερμαν; Όποιος μπει; Τριήμερο τους έκλεισαν… Όπως είναι και οι γιορτές, μία μπρος και μία πίσω. Εμένα μ’ αρέσει που στο κανάλι αυτό δεν κρατάμε τους τύπους… Είναι ωραίο που ξεφτιλιζόμαστε μόνοι μας! Μπράβο, παιδιά, αυτό είναι! Καναλάρα». 

 

Είναι προφανές ότι ο Νικολάκης είναι ενοχλημένος και άρχισε τα ντιβιντιλίκια… και μάλιστα από πολύ νωρίς αυτή τη χρονιά. Είναι και τα νούμερα που έχουν ξεκινήσει νωχελικά… αλλά λίγο καλύτερα απο όλο το πρόγραμμα του σταθμού, οπότε πετάει τα καρφιά του για την διαχείρηση των προσώπων του καναλιού, απο τον αέρα του Σκαϊ.

 

Για να δούμε πόση υπομονή θα κάνει η Κουτσαυτάκη φέτος…

 

Αναδημοσίευση από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »