Τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες μιλούν είτε για ολικό lockdown είτε για lockdown στην Αττική.

Νέο διάγγελμα Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοινώθηκε για αύριο στις 12:00. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Οι λοιμωξιολογοι ζητουν και

Αυτήν την ώρα συζητάται αν θα επιβληθεί σε όλη τη χώρα ή μόνο στην Αττική – Στις εισηγήσεις για την περιοχή της Αττικής περιλαμβάνεται και η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, ενώ μπορεί να κλείσουν και τα Λύκεια.

Νωρίτερα όταν ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε:

«Εάν χρειαστεί ένα από τα μέτρα που θα πάρουμε να είναι η απαγόρευση διαπεριφερειακών μετακινήσεων, δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε. Στην Αττική βλέπουμε επίσης μια αύξηση κρουσμάτων η οποία δεν είναι εκθετική όπως ήταν στη Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες», είπε ο Στ. Πέτσας.

«Τα μέτρα που έχουμε πάρει και από την προηγούμενη βδομάδα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και τα μέτρα του τοπικού lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες παίρνονται ακριβώς για να μπορέσουμε τον Νοέμβριο να τιθασεύουμε το δεύτερο μεγάλο κύμα του κορονοϊού ώστε να είναι πιο αισιόδοξος ο Δεκέμβριος δεδομένου ότι θέλουμε να κινηθεί και η αγορά προκειμένου να μην έχουμε μία καθίζηση οικονομική» είπε μεταξύ άλλων για να καταλήξει: «Αυτή είναι η μάχη που θα δώσουμε την επόμενη εβδομάδα»

Τώρα πως δεν θα έχουμε οικονομική καθίζηση από την στιγμή που δεν θα κινείται κανένας και τίποτα θα πρέπει να μας το εξηγήσουν το σκεπτικό…

Η χώρα «βουλιάζει» και οδηγείται σε μια τεράστια οικονομική καταστροφή που ακόμα και αυτή των μνημονίων δεν θα είναι τίποτα μπροστά της.

Ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού αναμένεται να ανακοινώσουν και σήμερα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες…

Εν αναμονή της νέας ανακοίνωσης του ΕΟΔΥ

Διαβάστε επίσης »