Η Κατερίνα Καινούργιου ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής εμφανίστηκε στην εκπομπή ντυμένη στα λευκά και δέχτηκε τις ευχές και τα δώρα των συνεργατών της.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα με τις ευχές που τις έστειλε η Μαρία Ηλιάκη. «Katken85, αυτό το 85 δεν θέλω να το θυμάμαι, τέλος πάντων. Σου εύχομαι χρόνια πολλά, να είσαι χαρούμενη, να είσαι ευτυχισμένη, να είσαι υγιής, να είσαι επιτυχημένη, όλα τα καλά του κόσμου -που τα περισσότερα τα έχεις. Θα ήθελα αυτή τη μελαγχολία που βλέπω στα ματάκια σου τον τελευταίο καιρό, να σταματήσω να την βλέπω, ό,τι και να είναι αυτό», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Οι ευχές και το

Η Κατερίνα Καινούργιου συγκινημένη απάντησε: «Συγκινήθηκα… Ξέρετε τι; Είχαμε χαθεί για ένα διάστημα. Τα παιδιά εδώ τα θυμούνται αυτά γιατί μας είχαν ζήσει που κάναμε παρέα. Μετά μας έζησαν να τσακωνόμαστε και τώρα τα έχουμε ξαναβρεί και χαίρομαι πάρα πολύ για την ευτυχία της και πραγματικά την έχω μέσα στην καρδιά μου γιατί η Μαρία ξέρει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει κανένας. Ευχαριστώ Μαρία μου. Σου υπόσχομαι ότι θα σταματήσει».

Πληροφορίες από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »