Οι δημιουργοί του La Casa de Papel βγάζουν νέα σειρά

Το «La Casa de Papel» ήταν με διαφορά μία από τις πιο πετυχημένες ισπανικές σειρές του Netflix, αφού σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε εκατομμύρια φανς σε όλο τον πλανήτη και ενώ όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία την 5 και τελευταία σεζον, ήδη ο δημιουργός της σειράς προχωράει σε μια νέα σειρά.

Μάλιστα, το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του δημιουργού του «La Casa de Papel».

Ο Álex Pina του La Casa de Papel βρίσκεται πίσω από τη νέα σειρά «Sky Rojo», η οποία αφηγείται την ιστορία τριών ιερόδουλων, μιας Ισπανίδας, μιας Κουβανής και μιας Αργεντίνας, οι οποίες το σκάνε από τον προαγωγό τους.

Η νέα σειρά του Netflix ξεχειλίζει από δράση, μαύρο χιούμορ και καθαρή αδρεναλίνη. Η Κοράλ, η Γουέντι και η Τζίνα βγαίνουν στον δρόμο με προορισμό την ελευθερία, ενώ τις καταδιώκει ο Ρομέο, ο προαγωγός τους από το Κλαμπ των Νυφών, και οι άντρες του, ο Μοϊσές και ο Κρίστιαν

Μαζί, τα κορίτσια ξεκινούν ένα ξέφρενο και χαοτικό ταξίδι, στο οποίο θα έρθουν αντιμέτωπες με κινδύνους κάθε είδους και θα ζήσουν κάθε στιγμή σαν να ‘ναι η τελευταία τους, χτίζοντας παράλληλα μια βαθύτερη φιλία και ανακαλύπτοντας το πιο σπουδαίο πράγμα: ότι μαζί είναι πιο δυνατές και έχουν περισσότερες επιλογές να ξαναπάρουν τη ζωή στα χέρια τους.

Η νέα σειρά του Netflix θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης »