Το «Special Report» επανεκκίνησε για φέτος δυναμικά, προβάλλοντας την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Και για την προσεχή εκπομπή, Τρίτη 20/10 στις 23:30 στον ΑΝΤ1, οι Τάσος Τέλλογλου, Αντώνης Φουρλής και Μαρία Σαράφογλου ετοίμασαν δυνατά θέματα.

Οι αρνητές του κορωνοϊού στο Special Report

Το «Special Report» ερευνά το αυξανόμενο κύμα αμφισβήτησης της πανδημίας αλλά και των ιατρικών λύσεων που προτείνονται για την αντιμετώπισή της. Πόσοι Έλληνες θα έκαναν ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού; Κατά πόσο θα μπορούσε ένα τέτοιο εμβόλιο να είναι υποχρεωτικό; Τι συζητάνε οι Έλληνες για τον κορωνοϊό στο διαδίκτυο;

Η Σαράφογλου συνάντησε τους αρνητές του κορωνοϊού στις συγκεντρώσεις που κάνουν – παρά τις απαγορεύσεις – και τους θέτει τα ερωτήματα.

Οι αρνητές του κορωνοϊού στο «Special Report»

Με τη βοήθεια ειδικών λοιμωξιολόγων, ερευνητών κοινής γνώμης, αλλά και ενός κορυφαίου συνταγματολόγου η εκπομπή ερευνά την επόμενη σύγκρουση που έρχεται στο «μέτωπο» της αμφισβήτησης του κορωνοϊού. Παράλληλα, ο Τάσος Τέλλογλου επιστρέφει με την κάμερα του «Special Report» στην Εύβοια, όπου καταστράφηκαν πάνω από 2.500 σπίτια, επιχειρήσεις και καλλιέργειες, και αναζητά τις αιτίες πίσω από την ανθρώπινη τραγωδία.

Δείτε τα νέα της επικαιρότητας:

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Σχετικό νέο:

Οι top πόζες της Σοφίας Δανέζη στο Instagram

Η Σοφία Δανέζη παρέμεινε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και θα συνεχίσει τη μάχη για την κατάκτηση της νίκης.

Με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις. Η γνωστή τραγουδίστρια καταφέρνει να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο του σχολιασμού στα Social Media με τη δράση της στο Big Brother.

Το μόνο που δεν αλλάζει είναι η εντυπωσιακή της παρουσία, εντός ή εκτός σπιτιού, κάτι που επιβεβαιώνουν και ορισμένες από τις κορυφαίες πόζες της σε φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές:

Πηγή άρθρου: enimerotiko.gr
Διαβάστε επίσης »