Δημοσιεύθηκε: 1 Ιουλίου 2021 20:15

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Το μυαλό μου είναι πολύ σοβαρός εχθρός μου»

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Το μυαλό

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, μίλησε στην εκπομπή φλΕΡΤ για τις φοβίες που τον κυριεύσουν και τον τρόπο που τις διαχειρίζεται.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Το μυαλό μου είναι πολύ σοβαρός εχθρός μου».

«Το μυαλό μου είναι πολύ σοβαρός εχθρός μου, γιατί ξέρω να τα κάνω όλα πολύ καλά, να τα περιποιηθώ και να τα κλείσω όλα να μην φαίνονται και να κάνω ότι δεν υπάρχουν. Έχω τρομερές άμυνες», δήλωσε ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Είμαι ευγνώμων για τη ζωή που ζω, έγινα αυτό που επιθύμησα. Δεν έχω τίποτα που να με τρώει, μου συνέβησαν πολύ ωραιότερα πράγματα από αυτά που ήλπιζα».

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις φοβίες του είπε: «Η επίκληση της προηγούμενης στιγμής. Έχεις ξαναπεράσει από εδώ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος φόβος που δεν έχω ξαναπεράσει ή που να μοιάζει με αυτόν, λίγο ή πολύ, παίρνω μια απόσταση και λέω ότι τα πράγματα δεν πήγαν τόσο άσχημα. Με τον ίδιο τρόπο θα περάσει και ο φόβος και κάπως καταφέρνω να μην με κυριεύει ολόκληρο».

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ένας ισορροπημένος άνθρωπος που απολαμβάνει την κάθε μέρα του όπως θα επιθυμούσε. Μπορώ να όμως πια να πω ότι είμαι πολύ περισσότερο ισορροπημένος και απολαμβάνω πολύ περισσότερο την κάθε μέρα μου. Ευελπιστώ σε 10 χρόνια να λέω το ίδιο».

  • #News
  • #Showbiz
  • #Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
  • #ΦλΕΡΤ
Διαβάστε επίσης »