Δημοσιεύθηκε: 28 Σεπτεμβρίου 2021 09:00

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Ως αποτυχία μου θεωρώ τη στιγμή που ήρθα αντιμέτωπος με πολύ άσχημες κριτικές στο θέατρο»

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Ως αποτυχία

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος  ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη νέα σεζόν του The 2Night Show. Μίλησε για τις σειρές που έχει παίξει στην τηλεόραση, για την είσοδό του στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για τις δουλειές που ετοιμάζει στο θέατρο για τον χειμώνα που έρχεται.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Ως αποτυχία μου θεωρώ τη στιγμή που ήρθα αντιμέτωπος με πολύ άσχημες κριτικές στο θέατρο».

Προηγήθηκε η μίνι συνέντευξή του από τον νέο συνεργάτη της εκπομπής, τον μικρό Σπύρο Ντούγια.

Οι άσχημες κριτικές που δέχτηκε πριν από χρόνια τον είχαν επηρεάσει πολύ

«Ως αποτυχία μου θεωρώ τη στιγμή που ήρθα αντιμέτωπος με πολύ άσχημες κριτικές στο θέατρο και αυτή η στιγμή ήταν πολύ νωρίς, 15, 17 χρόνια πριν και εννοώ άσχημες κριτικές. Άκουγα πως ήμουν “κακός” σε αυτό που έκανα. Στο ξεκίνημά μου ήταν λίγο πιο γενναιόδωροι, λίγο πιο μετά που άρχισα να γίνομαι πιο γνωστός, έλαβα πολύ άσχημες κριτικές. Στην αρχή νόμιζα ότι καταστρέφομαι και ότι η υπόληψή μου έχει πάθει κάτι. Δεν έκλαψα τότε αλλά απογοητεύτηκα τρομερά, θύμωσα τρομερά και ένιωθα άχρηστος, ενώ παράλληλα ένιωθα και καλύτερος. Έλεγα πως είναι δυνατόν να με προσβάλλουν με αυτόν τον τρόπο;»

Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες

«Μου έστειλαν ένα μήνυμα, εγώ ήμουν στην κουζίνα και μαγείρευα. Κλείσαμε ένα ραντεβού και πήγα για casting. Τα σκέφτηκα όλα, αλλά είναι μια δουλειά η οποία είναι τρομερά καλογυρισμένη. Μάλλον θα μείνω για πολύ. Έχω διαβάσει 30 επεισόδια και έχω γυρίσει τα 20. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, κάποιες βάσεις έχουμε»

  • #News
  • #Showbiz
  • #the 2night show
  • #Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Διαβάστε επίσης »