Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καραμανλής δήλωσε ότι από τη Δευτερά 19/10 θα ενταχθούν στο δίκτυο 80 από τα 200 λεωφορεία των ΚΤΕΛ που θα εκτελούν περιφερειακές γραμμές της Αττικής.

Ακόμα, αναφέρθηκε στις άμεσες προσλήψεις προσωπικού που θα πραγματοποιηθούν στα λεωφορεία, καθώς επίσης και στο νέο διαγωνισμό για την απόκτηση χιλίων νέων λεωφορείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εκ των οποίων αρκετά θα είναι ηλεκτρικά.

ΟΑΣΑ: Θα ενισχυθεί με 500 λεωφορεία μέχρι το τέλος του χρόνου

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες υπενθύμισε ότι έρχονται στην Αθήνα τρία ηλεκτρικά λεωφορεία για να δοκιμαστούν στις συνθήκες της πρωτεύουσας.

Παράλληλα, ο υπουργός Υποδομών τόνισε ότι απεναντίας με όσα υποστηρίζουν ορισμένοι με τις κινήσεις αυτές, ενισχύεται ο δημόσιος χαρακτήρας των αστικών συγκοινωνιών.

Τέλος, υπογράμμισε ότι από την 1η Νοεμβρίου τίθεται σε λειτουργία ο ενιαίος πομποδέκτης στους αυτοκινητοδρόμους, ενώ στόχος του υπουργείου είναι μέσα στο 2021 να διενεργηθεί ο νέος διαγωνισμός για τα ηλεκτρονικά διόδια στους αυτοκινητοδρόμους.

Σχετικό νέο:

Οικογενειακή τραγωδία στη Δράμα: Γιος σκότωσε τη μητέρα του μετά από έντονο διαπληκτισμό

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πόλη της Δράμας κατά τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ένας νεαρός σκότωσε με μαχαίρι την μητέρα του, μετά από έντονο διαπληκτισμό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του πρώην Γυμνασίου Αρρένων, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Βουλγαροκτόνου, από όπου και οι φωτογραφίες παραπάνω.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή παραμένουν άγνωστοι. Ο νεαρός συνελήφθη.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεγάλη αστυνομική δύναμη που έχει αρχίσει ήδη την προανάκριση για την ανθρωποκτονία.

Kavalanews.gr

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »