Ο Γιάννης Σπαλιάρας εθεάθη τις τελευταίες ώρες να κάνει τις βουτιές του στο Λιτόχωρο Πιερίας…

Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της περιοχής προκειμένου να απολαύσει μερικές στιγμές δροσιάς.

Δείτε τον:

Γιάννης Σπαλιάρας: Αγαπάω τα παιδιά και θέλω να κάνω οικογένεια…

Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πώς δυσκολεύεται να πείσει μια κοπέλα που τον ενδιαφέρει για τα συναισθήματα του
Για την προσωπική του ζωή, το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια αλλά και τη δυσκολία του να κάνει μια σχέση μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτοντας πψς αδυνατεί να πείσει μια κοπέλα που τον ενδιαφέρει για τα συναισθήματα του.

«Δεν είχα ποτέ ανασφάλεια με το σώμα μου και με το πώς θα βγω στην παραλία. Γυμνάζομαι από μικρό παιδί, μεγάλωσα μέσα στον αθλητισμό. Όταν κοιτάω στον καθρέφτη, μου αρέσει αυτό που βλέπω. Τα έχω καλά με τη ματαιοδοξία μου! Είμαι σε καλή κατάσταση για την ηλικία μου. Έκλεισα τα 44 και ο χρόνος μου έχει φερθεί καλά! Δίνω την εντύπωση ότι είμαι μες στην καλή χαρά, αλλά όταν γυρνάω σπίτι το βράδυ είμαι μόνος και με στεναχωρεί! Έχω κλάψει 2 – 3 φορές για γυναίκα και έχω βιώσει επώδυνους χωρισμούς. Ε ναι, κλαίει και ο Γιάννης Σπαλιάρας! Δεν είναι επιλογή μου να είμαι μόνος μου, θα ήθελα να έχω κάποια σύντροφο, αλλά δεν προέκυψε! Πολλές φορές επιλέγουμε λάθος ανθρώπους ή ερωτευόμαστε χωρίς ανταπόκριση. Είναι δύσκολο να πείσω μια κοπέλα για τα συναισθήματα μου, γιατί με αντιμετωπίζουν με καχυποψία. Σίγουρα φταίω κι εγώ για όλο αυτό, αλλά νομίζω ότι όποιος με γνωρίσει καταλαβαίνει τι άνθρωπος είμαι. Δεν ξέρω αν υπάρχει ιδανική σύντροφος, γενικά κάθε φορά εγώ ερωτεύομαι αλλά πράγματα σε μία κοπέλα.

Πολλοί με προσεγγίζουν για να πάρουν κάτι από μένα. Λόγω της αναγνωσιμότητας μου! Αυτό με κάνει πιο επιφυλακτικό! Πέρα από το σώμα μου, το δυνατό μου σημείο είναι το χιούμορ! Μου αρέσουν οι ανεξάρτητες γυναίκες, που δεν είναι δήθεν και έχουν στόχο. Αισθάνομαι ότι αρέσω στο γυναικείο φύλο. Δεν ψάχνω μια γυναίκα σαν τη μαμά μου, αλλά θα ήθελα η σύντροφος μου να έχει κάποια στοιχεία της. Η μητέρα μου είναι πολύ καλοσυνάτος άνθρωπος και πολύ δοτική. Από τη μέρα που έφυγε ο πατέρας μου είμαι πιο ευαίσθητος και υπερπροστατευτικός με τη μητέρα μου. Ήταν ακούραστος ο πατέρας μου και έδινε τα πάντα για την οικογένεια του. Αν κάνω παιδιά και προσφέρω τα μισά από αυτά που μου έχουν δώσει οι γονείς μου, θα είμαι ικανοποιημένος. Αγαπάω πολύ τα παιδιά και τα τελευταία 3 – 4 χρόνια αισθάνομαι πιο έντονα ότι θέλω να κάνω οικογένεια. Η μητέρα μου με “εκβιάζει” για να παντρευτώ!», ανέφερε στη συνέντευξη του ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Διαβάστε επίσης »