Ο ΣΚΑΪ, η Χούντα και ο Πορτοσάλτε…

Media 21 Απριλίου 2021 17:24

Επίθεση, μία ακόμη, στην εφημερίδα «Αυγή» έκαναν παρουσιαστές του ΣΚΑΪ. Το πρωτοσέλιδο, με αφορμή την 21η Απριλίου, έχει τίτλο «54 χρόνια από το πραξικόπημα» και συνοδεύεται με ιστορική φωτογραφία με τα τανκς των συνταγματαρχών μπροστά στη Βουλή.

Ωστόσο αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου και στη συνέχεια ο Άρης Πορτοσάλτε, αντικρίζοντας το πρωτοσέλιδο της «Αυγής», σκέφτηκαν αμέσως τον… Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το πρωτοσέλιδο έχει και υπότιτλο κάτω δεξιά «Ναι, αλλά η χούντα έκανε δρόμους…».

Και αυτή η επιλογή του πρώτου θέματος της «Αυγής» έβγαλε από τα ρούχα τους τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ. «Δεν πρόκειται για πρωτοσέλιδο ιστορικής μνήμης αφού στην πραγματικότητα αυτό που θέλει να πει η εφημερίδα είναι για “τα τανκς του Μητσοτάκη”» είπε ο Οικονόμου. «Θέλουν να πουν ότι “βγήκαν τα τανκς του Μητσοτάκη”» πρόσθεσε ο Πορτοσάλτε.

Ο ΣΚΑΪ, η Χούντα και ο Πορτοσάλτε…

Βλέποντας όμως μια ιστορική φωτογραφία από την επέλαση των τανκ των συνταγματαρχών μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο, οι δημοσιογράφοι πώς ακριβώς είδαν υπαινιγμό για τα τανκς και τον Μητσοτάκη; Ειλικρινή απορία,..

«Θυμίζει τη λαϊκή ρήση… όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται» σχολίασε σε διαδικτυακό της άρθρο η «Αυγή».

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Δημήτρης Οικονόμου και στη συνέχεια ο Άρης Πορτοσάλτε, αντικρίζοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» σκέφτηκαν αμέσως «τα τανκς του Μητσοτάκη» https://t.co/kmmy2jnLIq pic.twitter.com/gEfuFMbFHC

— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) April 21, 2021

  • Άρης Πορτοσάλτε
  • ΣΚΑΪ

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »