Ο ράπερ Drake έδωσε 600.000 δολάρια για δύο διαμαντένια μενταγιόν με τον 2Pac!


01 Αυγ. 2020, 23:18

Ο διάσημος Καναδός ράπερ Drake, ο οποίος είναι γνωστός και με το ψευδώνυμο Champagne Papi στο Instagram, κρατά συνεχώς τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, μέσα από τις εμφανίσεις του με πολυτελή αντικείμενα, των οποίων η αξία είναι εξωφρενική.

Διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από πολυτελή ρολόγια και κοσμήματα, τα περισσότερα οποία ξεπερνούν τα όρια του κιτς, ο ίδιος ωστόσο τα επιδεικνύει όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Πρόσφατα ο ράπερ πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του δύο διαμαντένια μενταγιόν προς τιμήν του αείμνηστου ράπερ Tupac Shakur (2Pac). Τα μενταγιον, τα οποία διαθέτουν διαμαντένιες αλυσίδες 70 καρατίων και το κεφάλι του Tupac με ένα αγκαθωτό στεφάνι, κατασκευάστηκαν από τον κοσμηματοπώλη Jason of Beverly Hills, που είναι πολύ γνωστός για την πελατεία του.

Όπως θα δείτε παρακάτω, στο ένα μενταγιόν, όπου ο Tupac φοράει μπλε μπαντάνα, χρησιμοποιήθηκε λευκός χρυσός και διαμάντια, ενώ στο μενταγιόν όπου ο Tupac φοράει κόκκινη μπαντάνα, χρησιμοποιήθηκε κίτρινος χρυσός και φυσικά κίτρινα διαμάντια. Η τιμή και των δύο μανταγιόν ήταν 600.000 δολάρια και χρειάστηκαν συνολικά πέντε εβδομάδες για να κατασκευαστούν.

ΠΗΓΗ : perpetual.gr

Διαβάστε επίσης »