Με αφορμή τη συνέντευξη τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν βγει στο φως από τον χώρο του θεάματος, πλήθος ηθοποιών ξεσπάθωσε εναντίον της.

 

Ο Πυρπασόπουλος για Λιγνάδη – Η καθυστερημένη αντίδραση σας καθιστά…

 

 

Ανάμεσα τους και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο οποίος με αναρτήσεις του στο Instagram καυτηριάζει τα όσα είπε για την υπόθεση Λιγνάδη.

 

 

Ο ηθοποιός έγραψε συγκεκριμένα: «Κυρία Μενδώνη αφού δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς να αποδοθούν λοιπόν οι ευθύνες σε αυτούς που δεν διαμαρτυρήθηκαν. Εσείς μια απλή Υπουργός είστε. Δεν έχετε ευθύνη. Η ευθύνη είναι των “κανένας”. Θυμίστε μου ποιο υπουργείο αναλάβατε;» και συνέχισε: «Το γεγονός ότι δεν έχετε ευαισθησία να παραιτηθείτε σας χαρακτηρίζει χοντρόπετση και αναίσθητη να αντιληφθείτε τις έννοιες όπως η ντροπή και η ανευθυνότητα. Σας δόθηκε η τιμή να υπηρετήσετε το σπουδαιότερο υπουργείο και εσείς το μετατρέψατε σε προσωπικό θρόνο. Το μόνο που σας νοιάζει είναι, να σώσετε το τομάρι σας και να παραμείνετε στην καρέκλα. Η καθυστερημένη αντίδραση σας και η μεταφορά ευθυνών σε άλλους σας καθιστά ανάξια, ανίκανη, ακατάλληλη και επικίνδυνη. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι η καρέκλα της οποίας μετά μανίας έχετε γατζωθεί, δεν αντέχει το βάρος της και σύντομα θα σπάσει. Οι κοινωνίες εξελίσσονται και οι νοοτροπίες του παρελθόντος πλέον δεν είναι ανεκτές».

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »