Η Αναγέννηση έχει δείξει επανειλημμένα πως στόχος της δεν είναι το καλό του οικοδομήματος του στίβου, αλλά το γκρέμισμά του για την εξουσία!

Η Αναγέννηση έχει δείξει επανειλημμένα πως στόχος της δεν είναι το καλό του οικοδομήματος του στίβου, αλλά το γκρέμισμά του για την εξουσία!

Είναι τέτοια η δίψα τους που φάνηκε για άλλη μια φορά στην τελευταία τους συνεδρίαση, την πρώτη της 85μελούς επιτροπής τους.

Ο προσωρινός Παπαποστόλου και

Η μοναδική ατζέντα και θα φανεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, θα είναι το βασικό θέμα που θα ασχοληθεί ο Βασίλης Οικονόμου, είναι ο Βαγγέλης Παπαποστόλου.

Ξαφνικά ο όψιμος καημός της «Αναγέννησης», ή μάλλον καλύτερα του Βασίλη Οικονόμου, αφού φαίνεται πως η Τασούλα Κελεσίδου ως τώρα έχει το ρόλο «κόβω την κορδέλα», είναι η αποχώρηση του Βαγγέλη Παπαποστόλου και ο κίνδυνος να μη γίνει ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Η γνωστή κινδυνολογία και οι φοβέρες που φυσικά δεν περνούν στην τωρινή Διοίκηση και στην πρόεδρο Σοφία Σακοράφα.

Εδώ είναι το οξύμωρο. Τα στελέχη της «Αναγέννησης» που έσκιζαν τα ιμάτιά τους για τα όσα γίνονταν στην οργάνωση του Μαραθωνίου της Αθήνας, με τις συμβάσεις, με τον Μάκη Ασημακόπουλο, τα στελέχη, όπως ο Βαγγέλης Παπαποστόλου, τώρα κόπτονται γιατί φεύγουν!!!

Η πρόεδρος έβαλε το μαχαίρι στο κόκαλο. Η «Αναγέννηση» δεν συμφωνεί;

Προφανώς όχι. Γιατί ο στόχος τους είναι η αποσταθεροποίηση.

Αλήθεια γιατί ο Βαγγέλης Παπαποστόλου έστελνε μηνύματα αποχώρησης και έπαιρνε τηλέφωνα υπαλλήλους και στελέχη του ΣΕΓΑΣ για να αποχωρήσουν και αυτοί;

Λησμονεί όμως δύο πράγματα ο αγαπητός Βαγγέλης Παπαποστόλου. Πρώτον, ότι ήταν προσωρινός μετά την παραίτηση του Μάκη Ασημακόπουλου και, δεύτερον, πως είχε δώσει τα χέρια με την πρόεδρο Σοφία Σακοράφα ότι θα διοργάνωνε τον Ημιμαραθώνιο και τον Μαραθώνιο της Αθήνας. Και όταν δίνεις τα χέρια, τουλάχιστον πρέπει να το τιμάς αυτό, ειδικά όταν έχεις φάει ψωμί επί σειρά ετών στον ΣΕΓΑΣ. Μετά, αν διαφωνείς, αποχωρείς ή παραιτείσαι. Αλλά δεν παίρνεις τηλέφωνα για να φύγουν και άλλοι!

 

 

 

Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »