Ο προεδρεύων της Βουλής, Χαράλαμπος Αθανασίου, μιλούσε για τσίπουρα και πεντοζάλη σε ανοιχτά μικρόφωνα

Θα μπορούσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου να το βγάλει και σε Δελτίο Τύπου αλλά προτίμησε να τον ακούσει όλη η Βουλή… Και όλη η Ελλάδα

Η αλήθεια είναι ότι δε μπορεί να ρωτήσει κάποιος τον Β’ Αντιπρόεδρο της Βουλής, Χαράλαμπο Αθανασίου, τι εννοούσε κατά το διάλογο που είχε στο τηλέφωνο.

Ο προεδρεύων της Βουλής,

Θα σου πει ο κύριος Αθανασίου ότι «ήταν προσωπικό»! Κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να εκτιμήσει ότι μιλούσε για τον πρωθυπουργό που βρισκόταν την προηγούμενη μέρα στην Κρήτη. Άλλωστε όταν ακούς για τσίπουρα και για πεντοζάλη, εκεί πάει ο νους σου.

Η ουσία είναι ότι ο προεδρεύων της Ολομέλειας την Τετάρτη (29/9) έπεσε θύμα της τεχνολογίας. Και της απροσεξία του ταυτόχρονα, αλλά εντάξει. Λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε εεεε, συγγνώμη, άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε.

Την ώρα, λοιπόν, που γινόταν συζήτηση του νομοσχεδίου για την τροποποίηση της σύμβασης του Λιμένα Πειραιά, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής που προήδρευε στην Ολομέλεια αποφάσισε να απαντήσει σε κλήση στο τηλέφωνό του.

Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε κλείσει το μικρόφωνο της έδρας. Και κάπως έτσι όλοι οι παριστάμενοι όπως και οι τηλεθεατές από το κανάλι της Βουλής, τον άκουσαν να… κεντάει:

«Ελα, έλα πες μου… Έπιναν λέει τσίπουρα και κάναν και εκεί που έπιναν έριξε και μια στροφή, μια πεντοζάλη χορέψανε»!

Γλέντια στα χαλάσματα

Ο X. Αθανασίου, καθώς συνομιλεί στο κινητό του τηλέφωνο ξεχνάει το μικρόφωνο της έδρας ανοιχτό. Και έτσι μαθαίνουμε ότι μάλλον το έκαψαν στην Κρήτη, καθώς τον ακούμε να λέει για «τσίπουρα και πεντοζάλι».#σεισμος #Αρκαλοχωρι #ομαδαμνημης #omadamnimis pic.twitter.com/PxOegKl3JF

— #Ομάδα_Μνήμης (@OmadaMnimis) September 29, 2021

Μιλάμε για μια μυθική στιγμή που καταγράφεται στις ωραίες ιστορίες του Κοινοβουλίου! Από την άλλη, βέβαια, κανείς δε μπορεί να καταλάβει το λόγο για τον οποίο ο προεδρεύων στην Ολομέλεια, αποφάσισε να σηκώσει το τηλέφωνό του στη διάρκεια μιας διαδικασίας στη Βουλή.

Ήταν τόσο… σημαντικό το τηλεφώνημα που έπρεπε να απαντήσει αμέσως; Στο κάτω- κάτω για τσίπουρα και πεντοζάλη για κάτι χαλαρό δηλαδή…

Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια.

Οπότε εμείς του αφιερώνουμε αυτό:

(Είναι το δικό μου αγαπημένο)

Διαβάστε επίσης »