Πού μετακομίζουν τα Εξάρχεια; Ποιος Βυζαντινός Αυτοκράτορας είδε όραμα; Τι είναι το ημίψηλο;

 

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Οι απαντήσεις παικτών που θα σας κάνουν να δακρύσετε από τα γέλια

Οι παίκτες δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν με τις απαντήσεις τους στον Πιο Αδύναμο Κρίκο

Νέα επεισόδια, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 18.40, στον ΣΚΑΪ

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Σχετικό νέο:

Β.Πούτιν: Ο κόσμος δεν έχει μέλλον αν δεν υπάρξουν περιορισμοί στον τομέα του ανταγωνισμού των εξοπλισμών

Εάν δεν υπάρξει ένα σύστημα ελέγχου των εξοπλισμών και μια συνθήκη μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών που να διατηρεί την ισορροπία τότε ο κόσμος… δεν έχει μέλλον. Αυτό υποστήριξε σήμερα ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. 

«Ο κόσμος δεν έχει μέλλον, αν δεν υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί στον τομέα του ανταγωνισμού των εξοπλισμών» δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν, απευθυνόμενος στα μέλη της λέσχης Valdai, κατά την διάρκεια της ετήσιας διάσκεψης τους που πραγματοποιήθηκε on-line.

Ο πρόεδρος Πούτιν επισήμανε ότι η Ρωσία δεν «απαγκιστρώνεται» από την συνθήκη START, και πως η κατάργηση της δεν θα επηρεάσει την ασφάλεια της χώρας, πως είναι έτοιμη να συνεργαστεί ξεκινώντας «από το μηδέν» στον έλεγχο των πυρηνικών εξοπλισμών, αλλά θα ήταν καλύτερο να μην πάψουν να ισχύουν οι προηγούμενες συμφωνίες.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι δεν είναι κατά να ενταχθεί στην συνθήκη START και η Κίνα, αλλά οι συνομιλίες για την ένταξη της θα πρέπει να προϋποθέτουν και την ένταξη σ αυτήν και άλλων πυρηνικών δυνάμεων, όπως η Γαλλία και η Βρετανία.

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »