Ο ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και έκανε λόγο για τις ακραίες προσωπικότητες, ενώ τόνισε ότι αυτοί οι ρόλοι τραβούν τα βλέμματα.

Θα υποδυόταν έναν ρόλο ιστορικού προσώπου ακόμη και αν διαφωνούσε με όσα εκείνος πρέσβευε; «Έχω παίξει πολλούς απεχθείς ρόλους και συνήθως είναι και πολύ ωραίοι γιατί έχουν ιδιόρρυθμες συμπεριφορές. Με μεγάλη μου χαρά θα ενσάρκωνα τον Χίτλερ. Τα ακραία πρόσωπα είναι και τα πιο ενδιαφέροντα για να παίξεις» ανέφερε ο Οδυσσέας Παπασπηλιωπουλος.

Ο.Παπασπηλιόπουλος: Με μεγάλη μου χαρά θα ενσάρκωνα τον Χίτλερ

Θα επέλεγε να συνεργαστεί ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη; Ο ηθοποιός απάντησε: «Αν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μου προτείνει ένα ρόλο στη σειρά δεν θα το σκεφτώ καθόλου, θα πω κατευθείαν ναι. Είναι ένας άνθρωπος που φροντίζει τις δουλειές του με μοναδικό τρόπο. Οι δουλειές του είναι προσεγμένες όσο ελάχιστες στην τηλεόραση».

Ποια είναι η γνώμη του για τον Μάρκο Σεφερλή; «Με τεράστια χαρά θα έκανα επιθεώρηση, αν μου έφερναν κείμενα που γουστάρω να τα πω. Είναι τόσο ισχυρή η περσόνα του Σεφερλή που δεν νομίζω ότι χωράει κανένας άλλος δίπλα. Ο Σεφερλής κάνει αυτό που κάνει τόσα χρόνια, το κάνει με εντελώς δικό του τρόπο που είναι σχεδόν one man show, οπότε νομίζω ότι δεν θα παίζαμε μπάλα με τίποτα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος.

Διαβάστε επίσης »