Μια ακόμη καλή προσθήκη έγινε στο γκρουπ του προπονητή Περικλή Χατζηαναστασιάδη που συμφώνησε να προπονεί τον Έλληνα αθλητή Νίκο Εμπέογλου.

Μια ακόμη καλή προσθήκη έγινε στο γκρουπ του προπονητή Περικλή Χατζηαναστασιάδη που συμφώνησε να προπονεί τον Έλληνα αθλητή Νίκο Εμπέογλου.

Ο 24χρονος πρωταθλητής αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον Μιχάλη Γωνιωτάκη και συμφώνησε με τον Περικλή Χατζηαναστασιάδη.

Ο Νίκος Εμπέογλου στο

Ο αθλητής του ΣΑ Κολεγίου Αθηνών θα προσπαθήσει δίπλα σε πρωταθλητές που έχει στο γκρουπ ο ομοσπονδιακός προπονητής, όπως τους Γιάννη Νυφαντόπουλο, Κώστα Νάκο και Δέσποινα Μουρτά για μια δυνατή νέα σεζόν.

Ο Νίκος Εμπέογλου φέτος είχε μπει μόνο στον κλειστό και στα 200μ. με καλύτερη επίδοση το 21.89 που είχε σημειώσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, που είναι και το ατομικό του ρεκόρ. Στον ανοιχτό έχει 21.24 που είχε σημειώσει πέρσι στην Πάτρα, ενώ έχει και 48.16 στα 400μ. από το 2016 και πάλι στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο Νίκος Εμπέογλου είναι αθλητής που μπορεί να βοηθήσει κυρίως, στα 400μ. και στο παρελθόν (2015) αγωνιζόμενος με την Εθνική ομάδα στην σκυταλοδρομία 4×400μ. με τους Δημήτρη Λεβαντίνο, Χρήστο Κοτίτσα και Γιάννη Λογοθέτη είχαν πάρει την 7η θέση με 3.14.39 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων που είχε γίνει στην Εσκιλστούνα της Σουηδίας.

 

Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »