Η υπόθεση Λιγνάδη αποκάλυψε τον βρώμικο ρόλο Μηταράκη στην επιβολή δομών προσφύγων και τράφικινγκ ανηλίκων, τονίζει το ΑΚΚΕΛ

Την παραίτηση (ή αποπομπή αν δεν παραιτηθεί) του κ. Μηταράκη ζητά το ΑΚΚΕΛ μετά από την αποκάλυψη ότι ο κ. Λιγνάδης ήταν … παραλήπτης παιδιών για θεατρική εκπαίδευση προφανώς από κύκλωμα τράφικινγκ ανηλίκων-ασυνόδευτων μεταναστών από διάφορες δομές, για τις οποίες την ευθύνη έχει ο κ. Μηταράκης.

Ο μηταρακης εσπρωχνε παιδια στον λιγναδη για να τα π@δαει. κολαφος απο καταγγελια πολιτικου κομματος – πρωτο θεμα σημερα στην εφημεριδα μακελειο μηταρακη, παραιτησου, βρωμιαρη

Ο κ. Λιγνάδης υποτίθεται ότι δίδασκε θέατρο στα παιδιά. Αλήθεια, μήπως δίδασκε τραγωδίες; Μήπως την πρωθυπουργική έκδοση από την «Αντιγόνη του Σολινταριτή»; Και δεν υπερβάλλουμε. Δεν είναι δυνατόν ανήλικα προσφυγόπουλα να τα παίρνουν από δομές φιλοξενίας, να τα πηγαίνουν στο σπίτι φερόμενου παιδεραστή (με πολλά στοιχεία) και να μην έχει παραιτηθεί ο αρμόδιος υπουργός Νότης Μηταράκης.

Αν ήταν υπουργός στην Ιαπωνία δεν θα είχε απλά παραιτηθεί, αλλά ήδη θα είχε κάνει χαρακίρι για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Κυκλοφορούν μάλιστα φήμες ότι τα παιδιά που «πέρασαν» από το σπίτι του Λιγνάδη, έφευγαν με υπογραφή Μηταράκη στο εξωτερικό ως ασυνόδευτα προσφυγόπουλα ώστε να μην υπάρχουν θύματα-μάρτυρες. Τώρα κ. Μηταράκη ερμηνεύονται πολλά γεγονότα και εμμονές σας.

Το ΑΚΚΕΛ θα επανέλθει, δεν θα αφήσει να ξεχαστεί αυτή η παράμετρος και θα κινηθεί ακόμη και εκτός Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio

Διαβάστε επίσης »