Δημοσιεύθηκε: 26 Σεπτεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: ο λόγος που έγιναν έξαλλοι στο Open με τη Χριστοπούλου, η απαίτηση της Ζέτας για το Ταλέντο και η (σε… αναμονή) Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο μιντιάκιας: ο λόγος

Πυρ και μανία είναι όλοι στο Open από τη στάση της Έλενας Χριστοπούλου. Ήταν σίγουροι ότι θα έκανε την εκπομπή με γυναικεία θέματα που είχαν στα σκαριά. Μάλιστα είχαν δώσει τα χέρια, αλλά εκείνη προτίμησε να πάει τελικά στο Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Ο μιντιάκιας: ο λόγος που έγιναν έξαλλοι στο Open με τη Χριστοπούλου, η απαίτηση της Ζέτας για το Ταλέντο και η (σε… αναμονή) Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όπως λέγεται στο κανάλι της Παιανίας, αυτό που τους πείραξε περισσότερο δεν είναι ότι χάλασε η συμφωνία. Εντελώς ξαφνικά η Χριστοπούλου τους είπε ότι ναυαγεί η συνεργασίας στέλνοντας ένα απλό sms. Και λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Στο Open λένε ακόμα ότι μπορεί η συγκεκριμένη εκπομπή να είχε πολλά πέρα δώθε, αλλά τελικά πήρε το πράσινο φως. Είχαν ξεκινήσει και οι επαφές για τους άμεσους συνεργάτες της παρουσιάστριας. Και θα έμπαιναν άμεσα στο στούντιο, αφού η προγραμματισμένη έναρξη ήταν για τις αρχές Νοεμβρίου. Και με τη Χριστοπούλου είχαν δώσει τα χέρια και ήταν όλα έτοιμα για τις υπογραφές.

Η Χριστοπούλου πήγε τελικά στο Ταλέντο και ουσιαστικά θα πάρει τη θέση της Ζέτας. Πάντως, ένα πουλάκι μου είπε χθες ότι η Μακρυπούλια δεν θα είναι τελικά στο σόου όχι μόνο εξαιτίας του Celebrity Rouk Zouk. Γιατί και αυτό δεν είναι ακόμη απόλυτα σίγουρο. Σε αντίθεση με το Ταλέντο.

Το ίδιο πουλάκι μου είπε ότι η Ζέτα ήθελε κάτι παραπάνω για να μπει στην κριτική επιτροπή του σόου. Μάλλον όχι μόνο «κάτι παραπάνω». Και το κανάλι του Αμαρουσίου δεν είχε τέτοια διάθεση. Προτίμησε λοιπόν τη Χριστοπούλου με «κάτι λιγότερο» από τη Ζέτα.

Στον Alpha φαίνεται ότι έχουν ρίξει το μεγαλύτερο βάρος τώρα στο Just. Δεν είναι μυστικό ότι ποντάρουν πολλά στο συγκεκριμένο σόου. Γι’ αυτό και η εκπομπή μόδας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πήγε πιο πίσω. Και θα κάνει τελικά πρεμιέρα την άλλη Δευτέρα.

Επιμένουν ότι οι επαφές του Open με την ιδιοκτήτρια της Forthnet και της Nova συνεχίζονται κανονικά. Και υπάρχουν πολλά περιθώρια για να επιτευχθεί συμφωνία. Άνθρωπος που ξέρει πρόσωπα και πράγματα επιμένει ότι θα μπουν τουλάχιστον δύο ακόμη επιχειρηματίες στο παιχνίδι για το κανάλι.

  • #News
  • #Showbiz
  • #Ο μιντιάκιας
  • #Τηλεοπτικά νέα
Διαβάστε επίσης »