Η αναφορά του Παππά στον Μιωνή για τις παρακολουθήσεις Ρουμπάτη έχει προκαλέσει ανησυχία στον Παπαγγελόπουλο, και γι’ αυτόν τον λόγο δήλωσε πως ο πρώην πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για τα πάντα

Από τις 5 Μαΐου έχουμε αναφερθεί ενδελεχώς στον τρόπο που η Κουμουνδούρου προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Μάλιστα, έχουμε τέσσερις φορές κάνει συγκεκριμένες αναρτήσεις που δείχναμε πώς πάει το πράγμα. Η αρχή ήταν όταν η πλειοψηφία της Βουλής αποφάσισε να διευρύνει το κατηγορητήριο για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης. Τότε, λοιπόν, είχαμε επισημάνει την εξόχως soft αντίδραση της Κουμουνδούρου στη διεύρυνση του κατηγορητηρίου.
Στις 15 Μαΐου είχαμε αποκαλύψει ότι ο δικηγόρος του κ. Παπαγγελόπουλου, ο Δημήτρης Τσοβόλας, επικοινώνησε με το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απομακρύνεται από τον πελάτη του. Ακολούθησε και τρίτη ανάρτηση στις 20 Μαΐου, όταν βγήκε στην φόρα η συνάντηση Παππά-Παπαγγελόπουλου-Μιωνή στο Μαξίμου. Εκεί όπου όπως παραδέχθηκαν όλοι, ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε από τον Μιωνή να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα που έκανε ο Φιλιππάκης. Και τέλος στις 27 Μαΐου ήταν η 4η ανάρτηση, όπου αποκαλύψαμε ότι έχουν αυξηθεί οι εισηγήσεις (σε επίπεδο πιέσεων) προς τον Τσίπρα να παρατήσει έρμαιο τον Παπαγγελόπουλο για να προχωρήσει η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝΑΛ.

Πυροβολεί ο Μίμης
Αυτές τις αποκαλύψεις ο Παπαγγελόπουλος τις θεωρούσε ότι δεν ήταν αληθινές. Τώρα, όμως, μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν στη μαγνητοφωνημένη συνομιλία Παππά–Μιωνή, ο Παπαγγελόπουλος βλέπει ότι όντως όλα όσα έχουμε αποκαλύψει είναι αληθινά. Έτσι αποφάσισε να παίξει κι αυτός το δικό του χαρτί. Να στείλει ένα μήνυμα προς την ηγεσία ότι θα μιλήσει. Βεβαίως, ως πρώην διοικητής της ΕΥΠ γνωρίζει τον τρόπο και βάζει στον κάδρο τον κ. Τσίπρα σιγά-σιγά.

Έτσι δήλωσε: Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν ενήμερος για όλες τις ενέργειές μου ενάντια στη διαπλοκή και τη διαφθορά και πουθενά δεν παρενέβη. Φυσικά, ο κ. Παπαγγελόπουλος με το να βάζει στο κάδρο τον ίδιο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι ξέρει πράγματα που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στον κ. Τσίπρα.
Διότι, όπως αναφέρουν συνομιλητές του κ. Παππαγγελόπουλου, αυτό που ανησύχησε περισσότερο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης είναι η αναφορά του Παππά για τον Ρουμπάτη, τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ. Αυτό που είπε ο Παππάς, ο Γιάννης είναι ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο και δεν ξέρεις τι μας έχει δώσει, έχει ανάψει φωτιές στον Μίμη. Οπότε, η δήλωσή του ότι ο πρώην πρωθυπουργός γνώριζε τα πάντα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας.

Διαβάστε επίσης »