Σοκ έχει προκαλέσει στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα, η είδηση ότι ο γνωστός τραγουδιστής Marilyn Manson, κακοποιούσε για χρόνια με ιδιαίτερο φρικτό τρόπο την ηθοποιό Evan Rachel Wood από την εφηβική της μάλιστα ηλικία.

Ο Μέριλυν Μάνσον κατηγορείται

Η 33χρονη ηθοποιός μέσω μιας ανάρτησή της στο Instagram σπάει τη σιωπή της και χωρίς φόβο αποκαλύπτει ότι ο επί χρόνια βασανιστής της δεν είναι άλλος απο τον Brian Warner ή αλλίως όπως είναι και ευρέως γνωστός στον κόσμο, Marilyn Manson. Μάλιστα και στο παρελθόν είχε μιλήσει για την σκληρή κακοποίηση που είχε δεχθεί από έναν πρώην της αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε αποκαλύψει το όνομά του.

Ωστόσο, σύμφωνα με αυτήν τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να μιλήσει ανοικτα για τις βασανιστικές στιγμές που πέρασε δίπλα του.

«Το όνομα του είναι Brian Warner, (είναι) ευρύτερα γνωστός στον κόσμο ως Marilyn Manson», έγραψε. «Με πλησίασε όταν ήμουν έφηβη και με κακοποίησε με τρομακτικό τρόπο για χρόνια. Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε επανειλημμένα Δεν θέλω να ζω άλλο με τον φόβο του διασυρμού, του εκβιασμού και των αντιποίνων. Είμαι εδώ για να αποκαλύψω αυτόν τον επικίνδυνο άνδρα και να απευθυνθώ στις διάφορες βιομηχανίες που του επέτρεψαν να το κάνει αυτό πριν καταστρέψει κι άλλες ζωές. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων που δεν θέλουν να σιωπήσουν πια».

Η Wood γνώρισε τον ροκ μουσικό όταν ήταν 18 και αυτός, 36 ετών. Ήταν αρραβωνιασμένοι μέχρι το 2010 οπότε χώρισαν οριστικά. Το 2018, είχε καταθέσει ενώπιον μιας δικαστικής επιτροπής για να περάσει το νομοσχέδιο Phoenix Act που αφορούσε τα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων και κακοποίησης στην Αμερική.

Στην διάρκεια της κατάθεσης της είχε αναφέρει: «Η εμπειρία μου με την ενδοοικογενειακή βία ήταν τοξική, ψυχική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση που ξεκίνησε αργά αλλά κλιμακώθηκε με την πάροδο του χρόνου, συμπεριλαμβανομένων απειλών κατά της ζωής μου και πλύσης εγκεφάλου. Ξυπνούσα πλάι στον άνδρα που ισχυριζόταν ότι με αγαπάει, βιάζοντας νωρίτερα αυτό που νόμιζε ότι ήταν το αναίσθητο κορμί μου».

Το 2011, είχε κατατεθεί στην αστυνομία μια μήνυση εναντίον του Warner για σεξουαλικά εγκλήματα που φέρεται να έλαβαν χώρα την ίδια χρονιά αλλά το γραφείο του εισαγγελέα του Λος Άντζελες αρνήθηκε να προχωρήσει την υπόθεση λόγω έλλειψης στοιχείων. Ο Warner μέχρι σήμερα αρνείται όλες τις κατηγορίες εναντίον του. Μετά από την δημοσίευση της Wood, άλλες τρεις γυναίκες κατηγόρησαν τον Warner για βιασμό και κακοποιητική και βίαιη συμπεριφορά κατά την διάρκεια της σχέσης τους μαζί το

Διαβάστε επίσης »