Ο λόγος που δέχθηκε υβριστικά σχόλια ο Θοδωρής Αθερίδης

Την παρακάτω ανάρτηση έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σχετικά με την χρήση μάσκας.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω αυτό: Στην Κίνα μηδένισαν τον ιό επειδή απλώς όλοι φοράνε μάσκες παντού! Πιο απλό πεθαίνεις»,

Μετά από λίγη ώρα,ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ του ,μια φωτογραφία όπου δέχθηκε πληθώρα υβριστικών σχολίων από τους ακόλουθους του.

Σχετικό νέο:

Εγώ, ένα παιδί από ίδρυμα, ορφανό, από διαλυμένη οικογένεια… – Συγκινεί ο Θανάσης Βισκαδουράκης με την ιστορία του

“Πάντα έλεγα πως ήθελα να είμαι καλός σαν άνθρωπος” παραδέχθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.
Καλεσμένος στο «φλΕΡΤ» βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης προκειμένου να συναντήσει την Νάντια Κοντογεώργη. Ο ηθοποιός μίλησε για το «παιδί που δεν έφυγε ποτέ από μέσα του», όπως ο ίδιος δηλώνει, ενώ αναφέρθηκε στον γιο του Ιερώνυμο αλλά και στην επαγγελματική του πορεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από μικρό παιδί αγαπάω τη ζωή. Επειδή μου φέρθηκε λίγο σκληρά η ζωή, διορθώνει η ίδια τα λάθη της, Πάντα έλεγα πως ήθελα να είμαι καλός σαν άνθρωπος. Όταν δραπέτευσα από το ορφανοτροφείο είπα, «θα ‘σαι καλό παιδί! Δεν θα κλέψεις, δεν θα ρουφιανέψεις». Δεν ήξερα τι σημαίνουν αυτά ούτε ότι έπασχα από ιδρυματισμό αλλά απέφευγα ότι έβλεπα βρώμικο. Ακόμα και στο ορφανοτροφείο. Κράτησα αυτό, το να είσαι ένα έντιμο και καθαρό παιδί. Δεν έχασα το παιδί από μέσα μου και όσο μεγαλώνω, ακόμα πολλαπλασιάζεται το παιδί».
«Ήμουν πάντα ένα παιδί με χιούμορ. Είχα μία άγνοια. Δεν ήξερα ποιος είναι ο χώρος, στην πορεία έμαθα. Για πρώτη μου φορά διάβασα βιβλίο στη δραματική σχολή. Γιατί εγώ, ένα παιδί από ίδρυμα, ορφανό, από διαλυμένη οικογένεια, δεν διάβαζα» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο γνωστός ηθοποιός.

Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση ο Θανάσης Βισκαδουράκης στο «φλΕΡΤ»…

(πληροφορίες απο το makeleio)

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »