Ο Δημήτρης Λιγνάδης παραμένει κρατούμενος μέχρι την απολογία του την Τετάρτη καθώς κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων αγοριών.

 

Ο Λιγνάδης δήλωνε δημόσια μερικά χρόνια πριν: Είμαι εθισμένος στο σ3ξ, είναι βασικό στοιχείο στη ζωή μου

 

Σε συνέντευξή του λίγα χρόνια πριν δήλωνε για το σ3ξ. «Είμαι εθισμένος στο σ3ξ. Και το θεωρούσα απολύτως φυσιολογικό. Μέχρι που με πληροφόρησαν ότι δεν είναι ακριβώς έτσι για όλους. Δεν είναι τόσο η πράξη αυτή καθαυτή, όσο η ερωτική πορεία προς αυτήν. Το σεξ λοιπόν είναι βασικό στοιχείο στη ζωή μου».

 

 

Λίγο καιρό αργότερα καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» προσπάθησε να το «μαζέψει» λέγοντας: “προφανώς δεν θα το ανέφερα και έτσι γιατί όταν το ακούω κι έτσι μου φαίνεται πολύ βλακεία. Όπως το ακούω έτσι, λέω “ποπο! είπα εγώ τέτοιο πράγμα;”. Ακόμα και αν συνέβαινε, βγήκα και το είπα; Μπορεί όμως. Όχι εθισμό στο σ3ξ. Νομίζω ότι όπως σε όλο τον κόσμο, μου αρέσει πάρα πολύ. Το σ3ξ είναι ένα από τα ωραιότερα πράγματα στον κόσμο.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούω κάποιον να λέει “έχω εθισμό”. Δεν μπορώ να πω ότι έχω εθισμό στο σ3ξ, αλλά είναι ένα πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ. Αν είμαι εξαίρεση, πείτε το μου. Δεν έχει υπάρξει φάση που να μην ήθελα καθόλου. Όταν είμαι πολύ πιεσμένος ίσως, αλλά όχι , πάντα. Τι να πω ρε παιδιά καταδικάστε με. Το εθισμός είναι λίγο περίεργο».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »