Στίβος

Ο Κυριάκος Ιωάννου έχει γράψει τη δική του ιστορία στον στίβο και τώρα πια έχει κρεμάσει τα σπάικ του και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του.

Ο Κυριάκος Ιωάννου μίλησε για τις εμπειρίες του στον πρωταθλητισμό και τον τρόπο σκέψης του για να φθάσει στις μεγάλες επιτυχίες!

Ο Κυριάκος Ιωάννου έκανε…

Ο Κυριάκος Ιωάννου έχει γράψει τη δική του ιστορία στον στίβο και τώρα πια έχει κρεμάσει τα σπάικ του και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του.

Ο κορυφαίος άλτης με τη μεγάλη εμπειρία στον πρωταθλητισμό, όποτε μπορεί δίνει τα «φώτα» των γνώσεων που απέκτησε.

Έτσι, αποδέχθηκε την πρόσκληση να μιλήσει στο «Growth Hacking- Mindset Talks».

Από τη Λεμεσό όπου ζει με την οικογένειά του, πήγε στην Πάφο και μετείχε στην εκδήλωση. Μια εκδήλωση σχεδιασμένη για να εκπαιδεύσει, προβληματίσει και να παρακινήσει τους παρευρισκόμενους σε θέματα, τόσο ατομικής, αλλά και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ήταν το πρώτο «Mindset Talks» που διοργανώθηκε και ο Κυριάκος Ιωάννου μίλησε για τις εμπειρίες του.

«Προσπάθησα αρχικά να αναφερθώ στην πορεία μου στον αθλητισμό. Στο γεγονός ότι στην Κύπρο, είναι μια μικρή χώρα και οι περισσότεροι πιστεύουν πως είναι πολύ δύσκολο να διακριθείς. Γι’ αυτό στην επιτυχία και στην αποτυχία έχουμε μια δόση υπερβολής. Εγώ θα έλεγα πως βγήκα από την αφάνεια όταν έπιασα το ολυμπιακό όριο το 2004. Αναφέρθηκα στο πως έβλεπα τον πρωταθλητισμό, τον τρόπο σκέψης. Έλεγα ότι αφού μπορούν να το κάνουν άλλοι, μπορώ και εγώ. Το πιο σημαντικό όμως, που στάθηκα είναι πως πριν από τον Ιούνιο του 2004, πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως δεν μπορούσα να γίνω πρωταθλητής στον αθλητισμό. Αυτό όμως μου έδωσε δύναμη, πρώτα απ’ όλα στον εαυτό μου. Ότι αξίζω», δήλωσε στο Sportime ο Κυριάκος Ιωάννου.

Τις επόμενες ημέρες θα ανεβεί και το σχετικό βίντεο από την ομιλία του.

Όσον αφορά τον ίδιο, θέλει να παραμείνει στον αθλητισμό και να βοηθήσει όπου μπορεί. Από το νέο έτος αναμένεται να υπάρχουν και εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα.

Ο Κυριάκος Ιωάννου έχει πολλές επιτυχίες στην καριέρα του. Ξεχωρίζουν τα δύο μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Βερολίνο το 2009 και το χάλκινο το 2007 στην Οσάκα. Επίσης, έχει πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού το 2008 στη Βαλένθια. Ακόμη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού το 2009 στο Τορίνο είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο.

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »