Έξαλλος έγινε ο Βασίλειος Κωστέτσος με μια ξανθιά κυρία της τηλεόρασης, η οποία όπως σχολίασε ο ίδιος, αφού ανέβασε δυο τρία stories στο προφίλ της στο Instagram, τώρα ανεβάζει στιγμές από τις χλιδάτες καλοκαιρινές της διακοπές.

Ο σχεδιαστής με αφορμή τις δραματικές στιγμές που έζησε η χώρα μας με τις φωτιές, έκραξε -χωρίς να την κατονομάζει- κυρία που «είναι στον κόσμο της» και κάνει προκλητικές αναρτήσεις χωρίς να σκέφτεται τους πυρόπληκτους.

Ο Κωστέτσος εκθέτει ξανθιά

Αρχικά, ο Βασίλειος Κωστέτσος έγραψε: «Και αφού ανέβασαν δύο τρία post συμπαράστασης και θλίψης στα social.. δεν μπόρεσαν να κρατηθούν! Και ξεκίνησαν… τα προκλητικά για τις ημέρες post από τις χλιδάτες διακοπές τους! Sorry αλλά θα τα πω! Μην με παρεξηγήσετε! Θέλει η π…. να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!!! Το είπα» .

Στην συνέχεια ανέφερε πως φίλοι του, του στέλνουν stories που ανεβάζει η εν λόγω κυρία, με αποτέλεσμα ο σχεδιαστής να γίνεται περισσότερο έξαλλος και να συνεχίζει να ξεσπά και να τα λέει έξω από τα δόντια.

Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας αναφέρεται σε εκείνους που δεν σέβονται τον πόνο των πυρόπληκτων, celebrities και μη. Έτσι, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έλεος!…….celebrities του……Μαζευτείτε!….ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ αν η Παιδεία σας σας δίδαξε αυτά.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »