Στίβος

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας επισκέφθηκε τα μέλη της εθνικής ομάδας στην Καλαμπάκα, όπου πραγματοποιείται το καμπ προετοιμασίας για το Δουβλίνο.

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης.

Ο Κώστας Αγοραστός επισκέφθηκε

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας επισκέφθηκε τα μέλη της εθνικής ομάδας στην Καλαμπάκα, όπου πραγματοποιείται το καμπ προετοιμασίας για το Δουβλίνο.

Τον περιφερειάρχη υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης.

Ν’ αναφέρουμε ότι η εθνική ομάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή, καθώς πραγματοποιεί καμπ προετοιμασίας. Η εθνική ομάδα θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στο Δουβλίνο, όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

Ο περιφερειάρχης ως άνθρωπος του αθλητισμού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αθλητές για την προετοιμασία τους και τις συνθήκες που έχουν συναντήσει στα αθλητικά κέντρα της περιοχής.

Μάλιστα αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την εμφάνιση της εθνικής ομάδας, που του χάρισε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης (φωτό). Ήταν μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη βοήθεια που προσφέρει στους αθλητές και στις αθλήτριες. Στη διάρκεια της συνάντησης οι τεχνικοί Δημήτρης Θεοδωρίδης και Σταυρός Καρρές εξήγησαν στον περιφερειάρχη για τη δουλειά που γίνεται στο καμπ.

Για την επίσκεψη αυτή η περιφέρεια Θεσσαλίας αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε:

«Με τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Στίβου, που φιλοξενούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Καλαμπάκα και προετοιμάζονται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Δρόμο στο Δουβλίνο, συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη. Είναι η πρώτη φορά, από τη δεκαετία του ’80, που γίνεται μια οργανωμένη προσπάθεια για τη δημιουργία camp προετοιμασίας των αθλητών των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια στάθηκε η Περιφέρεια Θεσσαλίας η οποία μετά από συνεργασία που είχε με τον ΣΕΓΑΣ  φρόντισε για τη διαμονή των αθλητών και του προπονητικού τιμ στην περιοχή της Καλαμπάκας. Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης, οι Προπονητές Δημήτρης Θεοδωρίδης, Σταύρος Καρρές και οι αθλητές  στη συζήτηση που είχαν με τον Περιφερειάρχη  εξέφρασαν την επιθυμία η περιοχή των Τρικάλων να αποτελέσει βασικό προπονητικό τους προορισμό για την προετοιμασία για τα βαλκανικά και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία  καθώς η περιοχή είναι ιδανική τόσο από άποψη υποδομών όσο και από άποψη κλιματολογικών συνθηκών, που προσομοιάζουν με εκείνες του Δουβλίνου. Η ελληνική αποστολή δήλωσε αισιόδοξη για την πορεία της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό να τη συνοδεύσει στο Δουβλίνο.

«Είναι μεγάλη  χαρά και τιμή να φιλοξενούμε αθλητές που εκπροσωπούν την χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις. Συνεργαζόμαστε με τον ΣΕΓΑΣ και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική μας Ομάδα. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει με σύγχρονες αθλητικές υποδομές, με έργα και δράσεις τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει την περιοχή μας σε αθλητικό προορισμό, δημιουργεί ρεύμα αθλητικού τουρισμού και συνθήκες ανάπτυξης», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »