Χωρίς τον Ευαγγελάτο ο σταθμός θα ήταν στον πάτο. Δείτε τον μέσο όρο ημέρας. Όλες οι παραγωγές, εκπομπές, Δελτία, σήριαλ είναι κάτω απο τη βάση. Πολύ κάτω απο το διψήφιο.

 

Ο Ευαγγελάτος που για κάποιους δεν ήταν Mega σώζει την αξιοπρέπεια του καναλιού

 

  • Η παρουσία του Νίκου αλλά κυρίως η “μυρωδιά” της είδησης που έχει ο Ευαγγελάτος υπηρετώντας το μετερίζι της ενημέρωσης για περισσότερα απο 30 χρόνια, αποδεικνύει κάτι πολύ σημαντικό. Πώς η τηλεόραση δεν πάσχει… ώς μέσο. Αλλά πάσχουν τα πρόσωπα απο το κάτω ράφι που δυστυχώς διοικούν το 2021. 

 

 

Και να φανταστείτε πώς κάποιοι έλεγαν στην διοίκηση στην αρχή του καναλιού πως ο Ευαγγελάτος “Δεν είναι Mega”. Όπως έχουν πεί και για άλλους που ενδεχομένως επιθυμούν κάποια στελέχη να ανέβουν στο “καράβι Μαρινάκη” και παγώνει η όποια απόπειρα συνεργασίας εξαιτίας αυτής της αστείας άποψης.

 

Τα 20άρια του Νίκου ανεβάζουν τον μέσο όρο ημέρας του καναλιού… όμως επειδή ουσιαστικά μιλάμε για ένα διευρυμένο δελτίο Ειδήσεων… η επιτυχία του καταστρέφει το κεντρικό Δελτίο. Και απορώ πώς ενώ το γράφουμε… τόσο καιρό, κανείς δεν έχει κάνει κάτι. Ν΄αλλάξει για παράδειγμα την ώρα μετάδοσης…

Δείτε τα νούμερα αναλυτικά:

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »