Η κατάθεση μιας 40χρονης γυναίκας του στενού περιβάλλοντος του Δημήτρη Λιγνάδη ήταν εκείνη που «έσπασε» τη σιωπή της και τα αποκάλυψε όλα οδηγώντας τον στη φυλακή.

 

Ο έρωτας του Λιγνάδη με την 40χρονη που τον έκαψε με την κατάθεσή της

 

Γνώρισε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη στα 20 της στην Πάτρα όπου σπούδαζε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Πήγε να δει μία παράσταση και μετά το τέλος της πήγαν στα καμαρίνια με τις φίλες της.

«Στο διάλειμμα οι συμφοιτήτριές μου πήγαν στο καμαρίνι να ζητήσουν αυτόγραφο από τον Κ. Μαρκουλάκη και εγώ πήγα προς την τουαλέτα. Τότε με είδε ο Δημήτρης Λιγνάδης και μου λέει: “Έλα εδώ εσύ, πως σε λένε;”. Του απάντησα και τότε αυτός μου είπε ότι δεν έχει δει πιο ωραία κοπέλα, ότι με το που με είδε έπεσε ξερός και διάφορα μεγάλα λόγια. Παράλληλα μου είπε να τον συναντήσω το βράδυ σε ένα κλαμπ που θα πήγαινε με τους άλλους ηθοποιούς της παράστασης και μου έδωσε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου να τον καλέσω».

 

 

Τελικά πήγαν στο κλαμπ και εκείνος της είπε να παρατήσει τις σπουδές της και να τον ακολουθήσει ώστε να την κάνει ηθοποιό ενώ της εξομολογήθηκε τον έρωτά του. Λίγο καιρό αργότερα εκείνη ανέβηκε στην Αθήνα για τα γενέθλια της αδελφής της και επικοινώνησε μαζί του με εκείνον να της δίνει ραντεβού στο Πεδίο του Άρεως.

 

 

  • «Βρεθήκαμε την επόμενη ημέρα και πήγαμε με τη μηχανή του απευθείας στο σπίτι του στην οδό Επτανήσου 12 στην Αθήνα. Εκεί είχε ετοιμάσει μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα με κεριά, μουσικές και άρχισε να μου μιλάει με πολύ ερωτικά λόγια και προσπαθούσε να με πείσει να παρατήσω τις σπουδές μου να γίνω ηθοποιός. Εγώ ένοιωσα πολύ άβολα γιατί ήδη είχα μια σχέση και του είπα ότι νιώθω άβολα και θέλω να φύγω. Όπως έφευγα προσπάθησε να με φιλήσει και όπως τον απέφυγα με φίλησε στον λαιμό».

 

 

Μετά από τρία χρόνια αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και έδωσε εξετάσεις στην επιτροπή του υπουργείου Πολιτισμού και εκεί τον συνάντησε ξανά καθώς ήταν εξεταστής. «Βλέποντάς τον να βγαίνει από το θέατρο τον χαιρέτησα και εκείνος με θυμήθηκε και μπροστά σε όλους του υποψήφιους άρχισε να είναι πολύ εκδηλωτικός και να μου λέει: “Γιατί χάθηκες, ήσουν η γυναίκα της ζωής μου, ήρθες εδώ για εμένα”. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι ερωτεύομαι πάρα πολύ… », κατέθεσε.

 

 

Μάλιστα στην κατάθεση έκανε αποκαλύψεις συγκλονιστικές περί απόπειρας αυτοκτονίας εφήβου.

Το παιδί ηλικίας 16 με 17 ετών όπως αναφέρει στην κατάθεσή της το είχε πάει ο Δημήτρη Λιγνάδης στην Πάρο το 2004 όταν και την επισκέφθηκε. «Μάλιστα την ίδια ημέρα που έφθασαν ήρθε με το ανήλικο παιδί να με δει σε μια ερημική παραλία που ήμουν μαζί με τα ξαδέλφια μου και εκεί έκανε γυμνός μπάνιο μαζί με τον ανήλικο, ενώ τα ξαδέλφια μου έφυγαν γιατί δεν τους άρεσε το θέαμα. Εγώ έμεινα με μια φίλη και τότε κατάλαβα ότι τσακώθηκε ο Λιγνάδης με τον ανήλικο πάρα πολύ. Μετά από λίγο ο ανήλικος μου εκμυστηρεύθηκε ότι δεν είναι 19 ετών όπως τον παρουσίαζε ο Λιγνάδης αλλά μόνο 16-17 ετών και πάει ακόμη σχολείο. Μετά από αυτό ένοιωσα αποτροπιασμό…».

 

 

Όπως αποκαλύπτει η Γ.Κ. η επόμενη φορά που συναντήθηκαν ήταν στις αρχές του 2007 σπίτι του στην Επτανήσου. Μπαίνοντας σπίτι είδε ένα ανήλικο αγόρι και ο Δημήτρη Λιγνάδης την πήρε στο δωμάτιό του και αφού γδύθηκε της ζήτησε να κάνουν έρωτα αλλά για να «ολοκληρώσει» έπρεπε να συμμετέχει και ο νεαρός που ήταν έξω στο σαλόνι.

Ένα χρόνο μετά το 2016 επικοινώνησε ξανά με τον Δημήτρη Λιγνάδη όταν εκείνος της τηλεφώνησε λέγοντάς της πόσο ευτυχισμένος είναι καθώς βρήκε τον μεγάλο του έρωτα και της τον έδωσε να του μιλήσει.

 

«Από τη φωνή του κατάλαβα ότι είναι ένα μικρό αγόρι, ανήλικο περίπου 14-15 ετών. Σοκαρισμένη το ρώτησα γιατί δεν είσαι με τους γονείς σου και τότε ο Λιγνάδης πήρε το ακουστικό από το χέρι του και μου είπε ποιο είναι το πρόβλημά σου; Τότε του είπα ότι είσαι παιδόφιλος και δεν θέλω καμία επαφή μαζί σου».

Ένα χρόνο μετά το τηλεφώνημα την απειλούσε πως αν έλεγε κάτι θα της τίναζε τα μυαλά στον αέρα, πως θα έκανε κακό στην οικογένειά της και δεν θα έβρισκε ποτέ δουλειά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »