Δημοσιεύθηκε: 26 Σεπτεμβρίου 2021 08:20

Ο Δρόμος: η ηθοποιός έκπληξη που επιστρέφει στην τηλεόραση στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Ο Δρόμος: η ηθοποιός

Η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση υπόσχεται να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό μια σειρά αξιώσεων για την τρέχουσα τηλεοπτική χρονιά.

Ο Δρόμος: η ηθοποιός έκπληξη που επιστρέφει στην τηλεόραση στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου στη νέα σειρά της ΕΡΤ.

Η σειρά Ο Δρόμος έρχεται στην ΕΡΤ, με ένα σενάριο ανατρεπτικό που κόβει την ανάσα. Έντονο μυστήριο, σασπένς και τεράστια αγωνία. Μέσα από μία ιστορία που δε θα θυμίζει σε τίποτα όσα έχουμε δει έως σήμερα.

Η πρωτότυπη υπόθεση της σειράς

Το πρωτότυπο κείμενο της Καμπίτση και η έμπειρη σκηνοθεσία του Σπύρου Μιχαλόπουλου, ζωντανεύουν ανθρώπινες ιστορίες δράματος που εκτυλίσσονται στους δρόμους της Αθήνας.

Το σενάριο θα εστιάζει σε περιστατικά που αποζητούν την ιατρική βοήθεια στο δρόμο. Εκεί όπου θα βλέπουμε να διαδραματίζεται η κάθε ανθρώπινη ιστορία. Σε αυτό το σημείο θα επεμβαίνει η ιατρική ομάδα. Εκεί ο άνθρωπος θα γίνεται πρωταγωνιστής της στιγμής, της ιστορίας, της εικόνας.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στον Γιάννη Στάνκογλου. Ο βασικός ήρωας είναι ένα πρόσωπο που είδε τη ζωή του να διαλύεται στο δρόμο. Προσπάθησε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και αφοσιώθηκε στη σωτηρία ανθρώπων που κυκλοφορούν δίπλα μας και ανάμεσά μας.

Το νέο πρόσωπο που έκλεισε για να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του είναι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από καιρό σε μια σειρά που θα δούμε στους δέκτες μας στις αρχές του 2022.

  • #News
  • #Showbiz
  • #ERT
  • #Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους
  • #Γιάννης Στάνκογλου
  • #Ο δρόμος
Διαβάστε επίσης »