Δημοσιεύθηκε: 11 Ιουνίου 2021 07:45

Ο Άρης περνάει στον Λέοντα απογειώνοντας την διάθεση των ζωδίων της φωτιάς και του αέρα

Ο πλανήτης των επιθυμιών και της δράσης αφήνει το ζώδιο της πτώσης του. Και περνάει στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα ενισχύοντας την διάθεση για φλερτ, δημιουργία, εξωστρέφεια, κοινωνικότητα

Ο Άρης περνάει στον Λέοντα απογειώνοντας την διάθεση των ζωδίων της φωτιάς και του αέρα.

Είναι γεγονός ότι η αυτοπεποίθησή μας ανεβαίνει κατακόρυφα. Καθώς νιώθουμε ότι ήρθε η στιγμή να διεκδικήσουμε αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι είμαστε στην προσωπική μας ζωή. Καθώς μέσα από αυτήν μπορούμε να αντλήσουμε χαρά και να καλύψουμε τις επιθυμίες μας. Θα διεκδικήσουμε μέχρι τελικής πτώσεως το ζώδιο του πόθου μας προσπαθώντας να απολαύσουμε το απόλυτο πάθος και τον αισθησιασμό.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά εγωκεντρικές και υποκειμενικές συμπεριφορές. Καθώς η επιθυμία για απόλυτη προσοχή μπορεί να προκαλέσει δυσφορία σε πρόσωπα γύρω μας. Η παιδικότητα που νιώθουμε εκφράζεται και μέσω των παιδιών. Και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ενασχολήσεις που θα βελτιώσουν τις σχέσεις με τα παιδιά μας. Σε δημιουργικό επίπεδο, η τέχνη είναι το μόνο μέσο έκφρασης και μέσα από αυτήν μπορούμε να δείξουμε τον βαθύτερο ψυχισμό μας.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το πρωί στους Διδύμους και βρισκόμαστε στον απόηχο της Ηλιακής Έκλειψης στους Διδύμους που πραγματοποιήθηκε χθες.

Μπορούμε να τακτοποιήσουμε θέματα που αφορούν το κοντινό μας περιβάλλον, όμως οφείλουμε να ξεφύγουμε από τον έντονο συναισθηματισμό και τις αυταπάτες αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ρεαλιστές και αντικειμενικοί στις κινήσεις μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών καθώς με ευκολία μπορεί να οδηγηθούμε σε λάθος επιλογές.

Πριν το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα που την απασχολούν. Ο συναισθηματισμός και οι ευαισθησίες μας εκδηλώνονται με μεγαλύτερη ευκολία, παράλληλα υπάρχουν κυκλοθυμικές τάσεις που μπορεί να χαλάσουν την διάθεση μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύες, μία συνθήκη που λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά και θετικά σε οικογενειακές υποθέσεις. Βρίσκουμε την κατανόηση που είναι απαραίτητη για να κλείσουμε ζητήματα που μας ενδιαφέρουν χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις και σκαμπανεβάσματα. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι υποθέσεις ακίνητης περιουσίας που εκκρεμούν εδώ και καιρό καθώς φαίνεται να κλείνουν με αισιόδοξο τρόπο.

  • #News
  • #Showbiz
  • #Ζώδια
Διαβάστε επίσης »