Και όμως, ο  γνωστός παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος έχει έναν γιο, τον οποίο απέκτησε με την ηθοποιό Αθηνά Τσιλύρα.

Ο άγνωστος γιος του Σπύρου Παπαδόπουλου-Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

 

Ο γιος τους ονομάζεται Αλέξανδρος και έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός. Μάλιστα, γονείς και παιδί διατηρούν άριστες σχέσεις. Μπορεί ο Σπύρος και η Αθηνά να έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, όμως, ο υπέροχος γιος τους θα τους ενώνει για πάντα.

 

 

 

 

«Όταν προέκυψε το σοβαρό θέμα με την υγεία μου, τον έπιασα και του τα είπα όλα. Καθαρά. Και ήταν δίπλα μου “σπαθί”. Είναι το μεγάλο καμάρι μου ο γιος μου. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου», έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 

 

 

 

Ο Αλέξανδρος, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει μόνο μία φορά και αυτή σε τυχαία έξοδό μπαμπά και γιου στα μπουζούκια, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής καθώς όπως είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Σπύρος Παπαδόπουλος τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν μακριά από αυτό τον χώρο.

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Σχετικό νέο:

Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης ακυβέρνητου ιστιοφόρου ανοιχτά του Ακρωτηρίου

Ακυβέρνητο είναι ένα σκάφος βόρεια της χερσονήσου Ακρωτηρίου

Επιχείρηση διάσωσης ενός ιστιοφόρου, στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα, έχει στηθεί εδώ και λίγη ώρα από το Λιμενικό.

Το σκάφος το οποίο φέρει σημαία Αγγλίας, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ κινείτο βόρεια της χερσονήσου Ακρωτηρίου, αντιμετώπισε μηχανική βλάβη ενώ δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει ούτε τα ίστια.

Παραπλέον σκάφος που περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο κάλεσε σε βοήθεια ενώ στιγμή σε στιγμή αναμένεται να προσεγγίσουν το ιστιοφόρο σκάφη του Λιμενικού.

Στο σημείο βρίσκεται και ένα κρουαζιερόπλοιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνεμοι είναι ισχυροί 6-7 μποφόρ και το έργο του Λιμενικού είναι δύσκολο.

Περισσότερα σε λίγο…

πηγή: flashnews.gr

(πληροφορίες απο το makeleio)

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »