Ο Άδωνις θεωρεί ότι η χώρα του(ς) ανήκει και τιμωρεί τον εργαζόμενο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδειξε πολύ απλά ότι δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, δεν αισθάνεται τίποτα για την ανθρώπινη υπόσταση κι απλώς προέχει να κάνει το… παιχνίδι του αρχηγού του.

Το είπε κατάμουτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι δε δίνει… μία για τους ανθρώπους που δεν έχουν δουλειά αν δε συστρατευτούν για να κάνουν τη δουλειά της Κυβέρνησης!

Ο Άδωνις θεωρεί ότι

Από τη στιγμή που ο Άδωνις το λέει μπροστά μας, δεν έχουμε να σκεφτούμε και πολλά. Ούτε και να ψάξουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο ανθρωπος δε μας βλέπει. Έτσι απλά! Έτσι γουστάρει

Κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 δε στράφηκε εναντίον των ανεμβολίαστων. Αλλά των εργαζόμενων! Ξακάθαρα…

«Θα πρέπει να αποζημιώσετε και τη Θεσσαλονίκη. Έχουν σταματήσει να εργάζονται το τριάντα τοις εκατό των εργαζομένων σε μπαρ, σε καφέ, σε εστιατόρια. Οι DJ δε δουλεύουν… Είπατε ότι δε θα δώσετε αποζημιώσεις ειδικού σκοπού; Πως θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι;» ήταν η ερώτηση του έμπειρου παρουσιαστή της εκπομπής.

«Συγγνώμη, το Κράτος θα έρθει πάλι να αποζημιώσει επειδή στη Θεσσαλονίκη είναι 53 τοις εκατό οι εμβολιασμένοι;» απάντησε ξερά και με ύφος… χιλίων καρδιναλίων, ο Άδωνις. Με ύφος Λουδοβίκου για την ακρίβεια, αγνοώντας προφανώς ότι είναι αιρετός άρα έχει εκλεγεί για να ΥΠΗΡΕΤΕΙ το λαό.

«Και φταίει ο DJ;» τον ρώτησε ο Παπαδάκης. «Φταίνε αυτοί που δεν εμβολιάζονται» επέμενε με ψυχρό ύφος ο υπουργός.

«Δε μπορεί το Κράτος να κάνει συνέχεια αυτό το πράγμα. Θα καταστραφούν όλοι» συνέχισε.

«Ποιον τιμωρείτε δηλαδή; Τον ανεμβολίαστο ή αυτόν που έκανε και τα δύο εμβόλια;» ήταν η νέα σωστή τοποθέτηση του Γιώργου Παπαδάκη.

«Έχουμε όλοι μας ένα στοιχείο κοινωνικής ευθύνης. Το γκαρσόνι να πάει στο σπίτι του που δεν εμβολιάζονται και να τους πει να πάτε να εμβολιαστείτε»!

Δηλαδή ο εργαζόμενος… τιμωρείται και θα πρέπει να κάνει τη δουλειά της Κυβέρνησης. Ανεξάρτητα από το αν έχει εμβολιαστεί ή όχι!

Θαυμάστε

Φταίνε τα γκαρσόνια και οι dj pic.twitter.com/rXYuHFPtM5

— Ιερώνυμος boss (@JeronymoBoss2) October 5, 2021

Ειλικρινά, υπάρχουν λόγια;

Διαβάστε επίσης »