Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την άγνοια της μετάφρασης του «σαρδάμ» τώρα έβαλε κι ένα «υποτίθεται» στη χυδαιότητα του influencer Ξαρχό! Καλά πάει αυτό

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι από τους αγαπημένους μου influencers αφού δε σε αφήνει ποτέ να βαρεθείς. Είναι ενεργός.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είδε

Αυτό βέβαια είναι συζητήσιμο. Και είναι αλήθεια ότι ο Άδωνις, αν και υπουργός, έχει πάθει ό,τι και ο γιατρός Θόδωρος Βασιλακόπουλος. Θέλει συνέχεια να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Το αποτέλεσμα όλης αυτής της διαδικασίας είναι διφορούμενο καθώς ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι μέσα στην «παραζάλη» να βγει στον Πορτοσάλτε, να βγει στο ραδιόφωνο, να τουιτάρει (καθημερινά όλα αυτά) του ξεφεύγουν λέξεις.

Η δεύτερη ερμηνεία είναι πολύ πιο βαριά, προσωπικά δεν την ασπάζομαι αλλά υπάρχει: Ότι μέσα στην βιασύνη του, ο Άδωνις δε μπορεί να αποφύγει ώστε να βγάλει το αληθινό του πρόσωπο!

Ένα από τα τελευταία του «χτυπήματα» στο Twitter ήταν ακόμα μια συμπαράσταση προς τον πρωθυπουργό! Λες και την έχει ανάγκη ένας πρωθυπουργός, ο οποίος με βάση τις δημοσκοπήσεις (που της κάνει RT και ο ήρωας της ιστορίας μας) προηγείται με μεγάλη διαφορά.

Πάντως στον Άδωνι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια διότι καταφέρνει με οτιδήποτε καταπιάνεται να βάζει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα! Δε ξέρω πως το καταφέρνει αυτό, αλλά είναι αξιοθαύμαστο.

Κάπως έτσι o Άδωνις έμπλεξε την ανοησία του Τάσου Ξιαρχό (τον οποίο δε γνώριζα μέχρι πριν λίγες ώρες, αλλά διάβασα κι έμαθα για να μη με λέτε ανενημέρωτο) με τον… πρωθυπουργό.

Τι έγραψε; Αυτό…

«Ένας «κύριος» influencer υποτίθεται έκανε κάτι πραγματικά χυδαίο έναντι μίας άγνωστης του διπλανής κυρίας. Όταν όμως ο ίδιος εξύβριζε τον Πρωθυπουργό όλο το ψευτοπροοδευτικό TL τον θεωρούσε χαριτωμένο. Πρέπει να μπει ένα φρένο στη χυδαιότητα του Διαδικτύου. Είναι πλέον τοξική».

Πάρτε και το τιτίβισμα για να μη λέτε ότι τα βγάζουμε από το μυαλό μας

Ένας «κύριος» influencer υποτίθεται έκανε κάτι πραγματικά χυδαίο έναντι μίας άγνωστης του διπλανής κυρίας. Όταν όμως ο ίδιος εξύβριζε τον Πρωθυπουργό όλο το ψευτοπροοδευτικό TL τον θεωρούσε χαριτωμένο. Πρέπει να μπει ένα φρένο στη χυδαιότητα του Διαδικτύου. Είναι πλέον τοξική.

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 1, 2021

Το «υποτίθεται» βεβαίως και ξένισε πολλούς, όμως ο Άδωνις, πάντα έτοιμος έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Προσέξτε τι απάντησε…

Μα φιλόλογος άνθρωπος, λάτρης της ελληνικής γλώσσας, που μας έλεγε για δασείες, οξείες και περισπωμένες να μη μπορεί να χρησιμοποιεί συντακτική ορθά τις λέξεις; Και να μη γνωρίζει τη χρησιμότητα του κόμματος;

Του σημείου στίξης, έτσι; Γιατι τη χρησιμότητα του κόμματος (του πολιτικού) μια χαρά τη γνωρίζει. Και τη διαχειρίζεται.

Πάντως αναγνωρίζω ότι στη σπουδή του να σταθεί στο πλευρό του πρωθυπουργού (που είναι και ο καταλληλότερος) ξέχασε ένα κόμμα! Λέει…

Τάσος Ξιαρχό: Θύελλα αντιδράσεων στα social media μετά το άθλιο bullying που έκανε σε γυναίκα

Τάσος Ξιαρχό: Εξέλιξη με πιθανή αυτοκτονία που σοκάρει

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »