Με χειροκροτήματα από τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους, ο 86χρονος κ.Νίκος από το χωριό Δόξα Διδυμοτείχου βγήκε σήμερα αρχικά από την ΜΕΛ (Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων) και μετά από νοσηλεία 40 ημερών, πήρε εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.

Νικητής στη μάχη του του SARSCoV-2 και σπουδαίος μαχητής, νόσησε αρχικά και διαγνώσθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, οι προβλέψεις λόγω της ηλικίας του ήταν δυσοίωνες, διακομίσθηκε στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης όπου διασωληνώθηκε και νοσηλεύθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Τα κατάφερε και στη συνέχεια αφού αποσωληνώθηκε μεταφέρθηκε στην ΜΕΛ, ενώ συμπλήρωσε συνολικά 40 ημέρες νοσηλείας. Βγήκε όπως βλέπετε περπατώντας και με την βοήθεια του ειδικού στηρίγματος, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση και αρνητικός εδώ και πολλές ημέρες στον κορονοϊό.

Μάλιστα πήρε σήμερα εξιτήριο από Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, την ημέρα της 60ής Επετείου Γάμου με την αγαπημένη του σύζυγο, η οποία επίσης νοσηλεύθηκε με κορονοϊό στα ίδια Νοσοκομεία, Διδυμοτείχου και Αλεξανδρούπολης και πήρε εξιτήριο πολύ νωρίτερα, πριν από αρκετές ημέρες. Ο ηλικιωμένος που θα επιστρέψει φυσικά υγιής στο χωριό του, την Δόξα Διδυμοτείχου, ενώ ευχαρίστησε όλο το προσωπικό που τον βοήθησε να βγει νικητής από αυτή την δύσκολη μάχη: Τους ευχαριστώ όλους για αυτά που μου πρόσφεραν. Είμαι υπερευχαριστημένος από τους γιατρούς μου, από το νοσηλευτικό προσωπικό γενικά. Μου φέρθηκαν όμορφα. Ήρθα άρρωστος και φεύγω γερός. Οι περισσότερες από τις 40 μέρες ήταν δύσκολες, αλλά μετά από κάποιο διάστημα άρχισε η υγεία μου να στρώνει και να βελτιώνεται και μέχρι σήμερα, δόξα το Θεό πάνε όλα καλά.

 

Ο παππούς της Ελληνικής Οικογένειας. Το στήριγμα γενεών και γενεών. Ο κύριος Νίκος. Ο νικητής της μάχης έναντι του SARSCoV-2. Ο μαχητής. Νόσησε, διασωληνώθηκε, νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ, αποσωληνώθηκε, συμπλήρωσε 40 ημέρες νοσηλείας και εξέρχεται περπατώντας. Βγαίνει από το Νοσοκομείο την ημέρα της 60ης Επετείου Γάμου με την αγαπημένη του σύζυγο. Ευχαριστούμε για το μάθημα ζωής κύριε Νίκο!

Δημοσιεύτηκε από Panagopoulos Periklis στις Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020

 

Πηγή: evros-news.gr

Πληροροφρίες από kede

Διαβάστε επίσης »